Kategoriler

Haber Alanya

Bartın Üniversitesi ailesi ‘dijital’ bayramlaşmada bir araya geldi

YENİ TİP KORONAVİRÜS (KOVİD-19) SALGINI NEDENİYLE EVDE KALMA TEDBİRLERİNİN UYGULANDIĞI SÜREÇTE, BARTIN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ VİDEO KONFERANS ARACILIĞIYLA BAYRAMLAŞTI.

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evde kalma tedbirlerinin uygulandığı süreçte, Bartın Üniversitesi akademik ve idari personeli video konferans aracılığıyla bayramlaştı.

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ülke genelinde evde kalma tedbirlerinin uygulandığı bu günlerde, Bartın Üniversitesi’nde bayramlaşma geleneği bozulmadı. Geride bıraktığımız yıllarda üniversite içerisinde yüz yüze gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, bu yılla birlikte ilk defa dijital ortamda gerçekleştirildi. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı video konferanslarda üniversitenin akademik ve idari personeli bir araya gelerek, bayramlaştı.

İletişim araçları aracılığıyla bayram mutluluğunu paylaştıklarının altını çizen Rektör Uzun, “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumunda kaldık. Her ne kadar diğer bayramlardan farklı bir bayram geçirmiş olsak da iletişim araçları aracığıyla bir araya geldik ve mutluluğumuzu paylaştık. Bu vesileyle bir kez daha öğrencisi, mezunu, akademik ve idari insan kaynağıyla Bartın Üniversitesi ailesi başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Rabbim’den bu bayramın sevgi, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini tüm kalbimle diliyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
63 Kez Görüntülendi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya Alanya’da esnafa ve işadamlarına çöken çetenin çökertildiğini açıkladı
Alanya
30 Kez Görüntülendi.
Alanya CHP yarın Danışma Kurulu’nu topluyor 
Alanya
30 Kez Görüntülendi.
Alanyalı oda başkanından sahte para uyarısı
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da taksimetreye zam 
Alanya
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Veranda nefis yemekleri ve manzarası ile büyülüyor
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’da Beşiktaş mesaisi 
Genel
63 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde kurulacak 8 yeni müdürlük
Asayiş
20 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan 22 araca men cezası
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
“İsveçliler Alanya’da huzurlu ve mutlu yaşıyor" 
Belediye
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi yayla yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı