Kategoriler

Haber Alanya

Bolu’da kısıtlamaya uymayan 102 kişiye ceza kesildi

BOLU’DA, 23 MAYIS TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAYAN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDAN BU YANA 102 KİŞİYE TOPLAM 46 BİN 500 LİRA PARA CEZA KESİLDİ.

Bolu’da, 23 Mayıs tarihinden itibaren başlayan sokağa çıkma kısıtlamasından bu yana 102 kişiye toplam 46 bin 500 lira para ceza kesildi.

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Şehitler Mezarlığı’nda düzenlenen etkinliğe katılan Bolu Valisi Ahmet Ümit, açıklamalarda bulundu. Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı 23 Mayıs tarihinden bu yana Bolu’da, 102 kişiye güvenlik güçleri tarafından işlem yapıldığını söyleyen Vali Ümit, toplamda 46 bin 500 lira ceza kesildiğini açıkladı. Vali Ümit’in açıklaması şu şekilde:

“Sokağa çıkma yasağı Cuma günü saat 24.00’ten itibaren başladı. Dün saat 10.00 ile 17.00 arasında alışverişler yapılabiliyordu. Yürüyüş mesafesindeki market, kasap, manavlardan ihtiyaçlar karşılandı. Dün saat 17.00’den itibaren kısıtlama tam anlamıyla uygulamaya konuldu. 81 ve bizim de vilayetimizde dahil olarak. Sokağa çıkma kısıtlaması süresinde hem merkezimizde hem de ilçelerimizde hayatın idamesi için gerekli olan sağlık, güvenlik ve temel ihtiyaçların karşılanması konusunda tüm tedbirler alındı, planlar yapıldı ve uygulamaya konuldu. Bu süre içerisinde bu saate kadar 102 vatandaşımız kuralları ihlal ettikleri sebebiyle kendilerine güvenlik kuvvetlerimiz tarafından idari ceza yazıldı. Bana verilen bilgiye göre 46 bin 500 lira ceza yazılmış durumda.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
10 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"