Kategoriler

Haber Alanya

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Manisa çiftçisiyle ilgili bilgi aldı

TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ (TZOB) GENEL BAŞKANI ŞEMSİ BAYRAKTAR, ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARI İLE 3 SAATE YAKIN GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPARAK ÜRETİCİLERİN BEKLENTİLERİ VE ÇİFTÇİLERİN TALEPLERİ KONUSUNDA BİLGİ ALDI.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ziraat Odaları başkanları ile 3 saate yakın görüntülü görüşme yaparak üreticilerin beklentileri ve çiftçilerin talepleri konusunda bilgi aldı. Manisa’dan yalnızca Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç ile gerçekleştiren TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, çalışmalarından dolayı Salihli Ziraat Odası’nı tebrik etti.

Korona virüs nedeniyle Ziraat Odaları Başkanlarıyla görüntülü bir şekilde toplantı yapan TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Manisa’da çiftçilerin beklentilerini ve taleplerini öğrenmek üzere Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç ile görüştü. Özellikle pamuk, kiraz, kayısı ve çilek üreticilerinin çalışmaları ve beklentileri konukları üzerinde duruldu. Bunun dışında sanayi katma değeri olan salçalık domates ve salçalık biberde yapılan çalışmaları anlatan Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Manisa bölgesinin genel tarım sorunlarını da TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a aktardı.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptığı çalışmalar nedeniyle Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
17 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
13 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı