Kategoriler

Haber Alanya

Öğrenciler karne sevinci yaşadılar

2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle, 195 okulun bulunduğu Alanya’da 55 bin 421 öğrenci son ders zilinin çalmasıyla karne sevinci yaşadı.

2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle, 195 okulun bulunduğu Alanya’da 55 bin 421 öğrenci son ders zilinin çalmasıyla karne sevinci yaşadı.

Alanya protokolü, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen karne programına katıldı. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya’da eğitim kalitesinin arttığını ve başarı oranın yükseldiğini söyleyerek “Kaymakamımızın önderliğinde her yıl eğitim öğretim dönemi başında belirlediğimiz hedeflere ulaşmaya çalışıyoruz. TEOG sınavında yakalamış olduğunuz %5’lik puan artışıyla Antalya ilinin en fazla ilerleme kaydeden ilçesi durumuna gelmiş bulunmaktayız.” dedi.

‘KARNE ÇOCUKLARI CEZALANDIRMA ARACI DEĞİL’
Tanrıseven ise konuşmasında şunları kaydetti: “Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinin bu sene açılmasından dolayı 2015-2016 Eğitim Öğretim sezonunun karne törenini burada yapmak istedik. Karne sonuçlarını ailelerle birlikte öğrencilerin değerlendirmesi gerekir. Kötü olan karneler çocukların cezalandırma aracı değildir. Çocuklarımıza doğru yolu göstermeliyiz.”

‘HEDEFİMİZ TÜRKİYE’NİN EN İYİ İLÇESİ OLMAK’
Alanya’nın son iki yılda eğitim konusunda büyük ilerleme kaydettiğini söyleyen Tanrıseven, “Alanya Milli Eğitim Müdürlüğümüz, canla başla eğitim için ne yapabiliriz felsefesi ile çalışıyor. Bunun da karşılığını alıyoruz. Sadece eğitim de değil, okul sporlarında da büyük başarılara imza atıyoruz. Alanya olarak hedefimiz Türkiye’nin en iyi ilçesi olmak” dedi.

OKUL BİRİNCİSİNİN ÖDÜLÜ KAYMAKAMDAN
Protokol konuşmaları sonrası 5. 6. 7. sınıflarda dereceye giren öğrencilerin ilan edilmesinin ardından, 8. sınıflarda dereceye girenlerin belgeleri ve ödülleri verildi. Okul birincisi olan Hayru Nisa Erçetin ve diğer dereceye giren öğrencilere belgelerini ve hediyelerini Alanya Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven verdi. Program, sınıflarda karne dağıtılması ile son buldu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
28 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
62 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
68 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
10 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
20 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak