Kategoriler

Haber Alanya

Pilot olmak isteyene müjde

Havacılık Sektörünün lider markaları ile pilot, kabin memuru (Host-Hostes) uçak bakım teknisyeni, yer hizmetleri memuru, hava trafik kontrolörü (ATC), uçuş harekât uzmanı (Dispatcher) olmak isteyenler, Türkiye’nin tek havacılık eğitim fuarı IFTE 2016’da üçüncü kez bir araya geliyor.

Havacılık Sektörünün lider markaları ile pilot, kabin memuru (Host-Hostes) uçak bakım teknisyeni, yer hizmetleri memuru, hava trafik kontrolörü (ATC), uçuş harekât uzmanı (Dispatcher) olmak isteyenler, Türkiye’nin tek havacılık eğitim fuarı IFTE 2016’da üçüncü kez bir araya geliyor. 6-7-8 Mayıs’ta WOW Convention Center’da düzenlenecek fuarın ana sponsorluğunu Türk Hava Yolları, altın sponsorluğunu AFA Uçuş Okulu ve Girne Amerikan Üniversitesi üstleniyor. IFTE 2016; Türkiye’nin yanı sıra Amerika, Avrupa, Uzakdoğu ve Ortadoğu’dan 100’ün üzerinde katılımcı firmayı, 20 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacak.

SİMÜLATÖRDE UÇUŞ DENEYİMİ
Uçuş okulları, üniversite ve liselerin ilgili bölümleri, havacılık akademileri, TIP eğitim organizasyonları ile yedek parça tedarikçileri, simülatör üreticileri, bakım onarım şirketleri gibi eğitim organizasyolarına hizmet sağlayanlar da fuarda yerlerini alacak. Açılışta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali Yıldırım, Sivil Havacılık Genel Müdürü Sn. Bilal Ekşi, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Sn. Serdar Hüseyin Yıldırım, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Sn. Temel Kotil yer alacak. Türkiye’nin gururu Türk Yıldızları, SoloTürk ve diğer önemli isimlerin söyleşilerle renk katacağı IFTE 2016’da ünlü konuklar ilk kez simülatörde uçuş deneyimi yaşayacaklar.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
92 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar