Kategoriler

Haber Alanya

Erenler’de bahar temizliği sürüyor

ERENLER BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA SINIRLANDIRILMASI YAŞANAN GÜNLERİNDE İLÇEDEKİ SANAYİ SİTELERİ VE CADDELERDE SÜPÜRME, YIKAMA VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Erenler Belediyesi sokağa çıkma sınırlandırılması yaşanan günlerinde ilçedeki sanayi siteleri ve caddelerde süpürme, yıkama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Üç günlük sokağa çıkma sınırlandırılmasında da devam eden çalışmalar hakkında yapılan açıklamada, Marangozlar Sanayi Sitesi ve Güney Mobilyacılar Sanayi Sitesinde hummalı bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştiği ifade edildi.

Çalışma hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Her zamanda ifade ettiğimiz gibi hedefimiz daha temiz bir Erenler. Bu doğrultuda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tüm gayreti ile çalışıyor. Geçtiğimiz hafta sonunda ekiplerimiz Modern Sanayi ve Atatürk Sanayi Sitelerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürürken bu hafta sonu gerçekleşen üç günlük sokağa çıkma sınırlandırılmasında da Marangozlar Sanayi Sitesi ve Güney Mobilyacılar Sanayi Sitelerinde çalışmalarına devam ettiler. Sokağa çıkma sınırlandırılmasını fırsat bilerek sanayilerimizde çalışmalarımıza devam ederken ekiplerimiz hafta içerisinde de ilçemizin cadde ve sokaklarında rutin çalışmalarının haricinde çalışmalarına titizlikle devam edecek” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
5 Kez Görüntülendi.
Alzheimer hastalığının tedavisi için Alanya’dan umut ışığı
Asayiş
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması yapıldı
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meclis üyesi Eminoğlu altın kemerli ağa oldu 
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 32 işletmede hijyen krizi 
Antalya
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir çiftçi kart projesini yaygınlaştıracak
Belediye
5 Kez Görüntülendi.
Özçelik Gazipaşa Yağlı Güreşleri’ne katıldı
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Fransız turistler Alanya’ya denizden geldi
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Alanya'da piyano festivali sona erdi
Spor
19 Kez Görüntülendi.
Alanyalı Feyza Güzyaka Dünya Kupası’nda şampiyon oldu
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi açıldı