Şimdi Alanyaspor'a destek zamanı!

Şimdi Alanyaspor'a destek zamanı!

24 Nisan 2023 Pazartesi 15:59
Şimdi Alanyaspor'a destek zamanı!


Süper Lig'de 28 Nisan Cuma günü saat 20.00'de oynanacak olan Corendon Alanyaspor - HangiKredi Ümraniyespor maçının biletleri bugün satışa sunuldu

Şimdi Alanyaspor'a destek zamanı!mask
-
+
ABONE OL

Google News Sayfamız

SPOR Toto Süper Lig'de sıkıntılı haftalar yaşayan Corendon Alanyaspor, yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan ile ilk maçını HangiKredi Ümraniyespor ile yapacak. 28 Nisan Cuma günü Kırbıyık Holding Stadyumu'da oynanacak olan kritik mücadele saat 20.00'de başlayacak. Ligde 35 puanla 10. basamakta bulunan turuncu yeşilli ekip, 23 puanla ligin dibine demir atan Ümraniyespor'u Alanya'dan eli boş göndermek istiyor. Zorlu maçın biletlerinin bugün satışa çıktığını duyuran Corendon Alanyaspor Kulübü, taraftarları bu önemli mücadeleye davet etti. Yapılan açıklamada ise şöyle denildi: "Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 28 Nisan Cuma günü 20.00'de, Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynayacağımız HangiKredi Ümraniyespor maçı biletleri bugün satışa sunuldu. Bilet satışlarımız Corendon Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ile Passo mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Ayrıca maç günü bilet satın alacak taraftarlarımız için stadyum passolig ofis gişeleri açık olacak. 7 yaş ve üzeri için Passolig kartı ve e-bilet zorunlu olurken, 7 yaş altı çocuklar ise aileleriyle birlikte stadyumda maç izleyebilecek. Bilet detaylarınızı öğrenmek için; 'Koltuk' yazıp, 'boşluk' bırakıp, TCKN'nizi yazarak 6033'e SMS gönderebilirsiniz.


Bilet fiyatlarımız şu şekilde belirlenmiştir:
Corendon Airlines Maraton Tribünü 75 TL
Corendon Airlines Kuzey Tribünü 40 TL
Realtor Global Güney Tribünü 40 TL
Roof Lounge Misafir Tribünü 50 TL

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81