Mezarlıklar bayram ziyaretine hazır

Alanya’daki mezarlıklarda Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. 

Mezarlıklar bayram ziyaretine hazır

Alanya’daki mezarlıklarda Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. 

18 Nisan 2023 Salı 10:47
Mezarlıklar bayram ziyaretine hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya merkez ve diğer ilçelerde olduğu gibi Alanya’daki mezarlıkları Ramazan Bayramı’na hazırlama çalışmalarını tamamlandı. Çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki yaklaşık 100 mezarlığın genel temizliği yapıldı. Temizliğin yanı sıra bakım onarım çalışmaları da gerçekleştirildi.  Güzelbağ Mezarlığı da ziyaretlere hazır. Orman yangını nedeniyle zarar gören Güzelbağ Mezarlığı’nda ağaç kesimlerinin ardından genel temizlik çalışması yapıldı. Ağaç kütükleri tek tek çıkarılırken, zarar gören mezarlarda ise bakım onarım çalışması gerçekleştirildi. 

'15 BİB ÇİÇEK DAĞITILACAK'

Diğer yandan Ramazan Bayramı nedeniyle Alanya’nın merkezi mahallelerindeki mezarlıklarda arife günü vatandaşlara ücretsiz çiçek dağıtımı yapılacak. Farklı mezarlıklarda toplam 15 bin çiçek dağıtımı gerçekleştirilecek.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81