Türkdoğan: “Devlet Bahçeli’nin hatırına partimizin emrindeyiz”

Türkdoğan: “Devlet Bahçeli’nin hatırına partimizin emrindeyiz”

08 Nisan 2023 Cumartesi 15:21
Türkdoğan: “Devlet Bahçeli’nin hatırına partimizin emrindeyiz”

MHP’nin milletvekili aday sıralamasının açıklamasının ardından gözler Alanya’ya çevrildi. Alanya’dan aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler listede seçilebilecek sırada yer bulamadı. Aday adayları bu durumu sükûnet içinde karşılayan açıklamalar yaparken MHP Alanya eski ilçe başkanlarından Mustafa Türkdoğan ise listeyi ve Antalya’dan listeye yön verenleri eleştirdi.

Antalya Milletvekili listelerinin açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunan Alanya Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Adem Murat Yücel “Partimizin Antalya milletvekili adayları açıklanmıştır. Bütün adaylarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyor, Antalya’mızın TBMM’de en iyi şekilde temsil edilmesini temenni ediyorum.Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

23. dönem Antalya milletvekillerinden kendisinin de aday adayı olan MYK üyesi Hüseyin Yıldız ise “MHP 14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Seçimleri için Antalya milletvekili listelerimizi YSK ya vermiştir. Milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın önceki dönem ilçe başkanı Mustafa Türkdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bağlılığına vurgu yaparak; “Milim milim hesaplayıp İpekböceği gibi koza örenler; istediğiniz listeyi yaptırdınız ama heyhat; Antalya’da 10 tane hayırlı olsun diyeniniz yok. Amma biz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin hatırına partimizin emrindeyiz. 3 hilale çalışacağız. Hayırlı olsun size ve Gestapo’ya. Yakın süreç içinde kardeşim dediklerine; Gestapo ile bir olup tertip yapanlara da geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81