Alanya Atatürk posteri yırtılması olayında flaş gelişme

Alanya’da Atatürk posterlerinin kimliği meçhul kişilerce yırtıldığı iddiası gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Alanya Atatürk posteri yırtılması olayında flaş gelişme

Alanya’da Atatürk posterlerinin kimliği meçhul kişilerce yırtıldığı iddiası gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

28 Mart 2021 Pazar 13:02


CHP’li Gürkan Yılmaz’ın Andımız kararına tepki olarak astırdığı Atatürk posteri ve Andımız yazılı görsellere yapılan saldırı sonrası Gürkan Yılmaz ve CHP’li gençler, yapılan saldırıya inat bilboardları yenilediler. Yılmaz, tepkisini “Unutmayın ki bu ülkede Mustafa Kemal’ler tükenmez. Bu ülkede Mustafa Kemal’ler yenilmez!” diyerek dile getirdi.

CHP'li Gürkan Yılmaz, Atatürk posterlerinin kimliği meçhul kişilerce yırtıldığını iddia ederken, Alanya Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili geniş kapsamlı bir araştırma yaptı ve posterlerin insan tarafından değil, rüzgarın yırttığı açıklandı. Alanya Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cikcilli Mahallesi, 111 Sokak üzeri, Nebahat Şifa İmam Hatip Lisesi önünde bulunan billborda 21 Mart 2021 günü CHP’li bir vatandaş tarafından Atatürk posteri  asıldığı, 27 Mart 2021 günü ise bu pankartın yırtıldığı ihbarı üzerine, okulun çevresinde  yapılan araştırmada olayı gören, bilen kimseye rastlanılmamış, okulun karşısında bulunan Shell benzin istasyonunun kamera kayıtlarına incelendiğinde, posterin olduğu yerin göründüğü, 26 Mart günü sabah saat 07.45 sıralarında rüzgarın etkisiyle  kimsenin müdahalesi olmadan posterin yırtıldığı ve yolun karşısına doğru uçtuğu görülmüştür."

Son Güncelleme: 28.03.2021 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81