Müftü İlhan, ihtiyaç sahipleriyle buluştu

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan yaklaşan Ramazan Ayı öncesi Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesinin ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü yardım faaliyetlerine katıldı.

Müftü İlhan, ihtiyaç sahipleriyle buluştu

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan yaklaşan Ramazan Ayı öncesi Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesinin ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü yardım faaliyetlerine katıldı.

22 Nisan 2020 Çarşamba 13:27
Müftü İlhan, ihtiyaç sahipleriyle buluştu

Müftü İlhan, Din Görevlileri rehberliğinde Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan; içerisinde un, yağ, şeker gibi temel ihtiyaç gıdalarının olduğu yardım paketlerini kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. İhtiyaç sahibi ailelerle ayaküstü sohbet eden İlhan, başka herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu ve hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. Müftü İlhan'ı karşılarında gören vatandaşlar ise memnuniyetlerini ifade ederek hayırseverlere bol bol dua ettiler. Yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Müftü İlhan şu ifadelere yer verdi: “ Yaklaşan Ramazan Ayı öncesi ve içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte ihtiyaç sahibi ailelerin yanında yer almak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubemizin ve hayırseverlerimizin destekleriyle hazırlanan yardım kolilerimizi Din Görevlilerimiz rehberliğinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya gayret ettik. Alanya demek hayır demektir. Hayır demek Alanya demektir. Alanya her zaman iyiliğiyle, cömertliğiyle, hayrıyla öne çıkmış bir yerdir. Alanyadaki hayırseverlerimizin yapmış oldukları bu hayırlarını Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi olarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak da ayrı bir güzelliktir.

RAMAZAN AYI BOYUNCA 65 YAŞ ÜSTÜ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİNE YEMEK SERVİSİ YAPILACAK
"Ramazanda kurulan iftar çadırını bu sene ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü kardeşlerimizin yanlarında olabilmek, onların iftar sofralarında bulunabilmek, onların sıkıntılarını duyabilmek için Alış Camii görevlilerimiz rehberliğinde evlerine kadar yemek servisi yapacağız. Diğer ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ise yanlarında getirmiş oldukları saklama kaplarına iftar yemeklerini alabileceklerdir. Rabbim bütün hayır sahibi kardeşlerimizin yapmış oldukları hayırlarını kabul eylesin. Bu yardım çalışmalarına vesile olan bütün arkadaşlarıma, bütün hayır sahiplerine ve bütün görevlilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Cenab-ı Hak bu hayırlar vesilesiyle, fakir ve fukaranın duasıyla, inşallah içinde bulunduğumuz bu sıkıntıdan, bu hastalıktan ve bu beladan bir an evvel kurtulmayı bizlere nasip eylesin inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Ramazan-ı şerifini tebrik ediyor, rahmet, mağfiret ve kurtuluş iklimi olan bu ayın yeryüzündeki kötülükleri alıp götürmesini, müminler ve insanlık için kalıcı bereketler ve güzellikler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81