Kaymakam Ürkmezer, başkanlarla İstişarelerde bulundu

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Demir'i ziyaret etti.

Kaymakam Ürkmezer, başkanlarla İstişarelerde bulundu

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Demir'i ziyaret etti.

03 Mart 2021 Çarşamba 03:40
Kaymakam Ürkmezer, başkanlarla İstişarelerde bulundu


Ziyaretler ile ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer “Toplumsal hayatımızın yapı taşlarından olan Odalarımızın başkanlarına hem iade hem de istişare anlamında ziyarette b Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer; Alanya Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Demir'i ziyaret etti.

Ziyaretler ile ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer “Toplumsal hayatımızın yapı taşlarından olan Odalarımızın başkanlarına hem iade hem de istişare anlamında ziyarette bulundum. Özellikle Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile belirlenen kademeli normalleşmeye ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Şehrimiz halen yüksek riski temsil eden Turuncu iller listesinde ve buna göre belirlenen bazı normalleşme adımları başladı. Ancak; bundan sonra önümüzde kırmızı kategoriye düşme riski veya sarı kategoriye çıkma ihtimali var. Bunlardan hangisi olacağına bizlerin tutum ve davranışları yön verecek. Burada da başta esnaflarımız olmak üzere hepimize görev düşüyor. Lütfen herkes belirlenmiş olan kurallara sıkı sıkıya uysun ve maske  mesafe  ve hijyen  tedbirlerini elden bırakmasın, çevrelerine de bu konuda örnek olsun. Bu vesile ile bu zor dönemde hepimize destek veren tüm odalara ve değerli başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.ulundum. Özellikle Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile belirlenen kademeli normalleşmeye ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Şehrimiz halen yüksek riski temsil eden Turuncu iller listesinde ve buna göre belirlenen bazı normalleşme adımları başladı. Ancak; bundan sonra önümüzde kırmızı kategoriye düşme riski veya sarı kategoriye çıkma ihtimali var. Bunlardan hangisi olacağına bizlerin tutum ve davranışları yön verecek. Burada da başta esnaflarımız olmak üzere hepimize görev düşüyor. Lütfen herkes belirlenmiş olan kurallara sıkı sıkıya uysun ve maske mesafe ve hijyen tedbirlerini elden bırakmasın, çevrelerine de bu konuda örnek olsun. Bu vesile ile bu zor dönemde hepimize destek veren tüm odalara ve değerli başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81