Başkan Yücel muhtarlara 80 bin adet maske dağıttı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahallelerin ardından merkez mahalle muhtarlarına da, vatandaşlara dağıtılmak üzere 80 bin adet maske dağıttı.

Başkan Yücel muhtarlara 80 bin adet maske dağıttı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahallelerin ardından merkez mahalle muhtarlarına da, vatandaşlara dağıtılmak üzere 80 bin adet maske dağıttı.

20 Nisan 2020 Pazartesi 13:40
Başkan Yücel muhtarlara 80 bin adet maske dağıttı

Alanya Belediyesi koronavirüs pandemisine karşı aldığı önlemleri arttırıyor. Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından gerekli bütün önlemleri alan Alanya Belediyesi, maske dağıtımına da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta maske ulaşımında zorlanan kırsal mahalledeki vatandaşlar için 50 bin adet maske dağıtan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu hafta da merkez mahallelere dağıtılmak üzere muhtarlara 80 bin adet maske teslim etti.

ÇİN’DEN MASKE VE ATEŞ ÖLÇER JESTİ

Karasan Çevre Vakfı Başkanı Kemal Enhoş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Çin’in Yuexi Belediyesi tarafından hediye edilen 10 bin adet maske ve ateş ölçeri takdim etti. Alanya’ya ziyarete gelen ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in misafirperverliğinden oldukça etkilenen Yuexi Belediye Başkanı, teşekkür etmek için 10 bin adet ateş ölçer ve maskeyi jest olarak Alanya Belediyesi’ne gönderdi. Başkan Yücel de hediyeler için teşekkür ederek bu jesti unutmayacaklarını söyledi.

YÜCEL: “300 BİNİ AŞKIN MASKE DAĞITTIK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye imkanları dahilinde bugüne kadar vatandaşlara ulaştırılmak üzere 300 bini aşkın maske dağıttıklarını vurguladı. Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak Ülkemizde görülen ilk korona vakasının ardından bütün ekiplerimizle önemli bir mücadeleye giriştik. Dezenfekte ekiplerimiz, yardım ekiplerimiz, dağıtım, iletişim ve temizlik ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak bu tehlikenin yayılmasını engellemek adına muazzam bir çaba sarf ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta kırsal mahallelerimiz için gerçekleştirdiğimiz maske dağıtımını, bu hafta da merkez mahallelerimiz için gerçekleştirdik. 80 bin adet maskeyi vatandaşlarımıza ulaştırmak kaydıyla muhtarlarımıza teslim ettik. Bununla birlikte 300 bini aşkın maske dağıtımını gerçekleştirdik. Dağıtım işlemine imkanlarımız dahilinde ivedilikle devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81