Alanya'da Holifest coşkusu yaşandı

Alanya'da Festivall.com.tr tarafından Colorist Holifest adıyla ilk kez bir organizasyon düzenlendi.

Alanya'da Holifest coşkusu yaşandı

Alanya'da Festivall.com.tr tarafından Colorist Holifest adıyla ilk kez bir organizasyon düzenlendi.

02 Ekim 2019 Çarşamba 15:34
Alanya'da Holifest coşkusu yaşandı

Festivall.com.tr tarafından düzenlenen organizasyon Alanya'da Colorist Holifest adıyla ilk kez düzenlendi. Hindistan'da doğan ve tüm dünyayı kasıp kavuran bu etkinlik 2013 yılından beri ülkemizde çeşitli şehirlerde yapılıyor. 7 den 70 e herksin ilgi gösterdiği organizasyona bin beş yüz civarı katılım oldu. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik 17:00 de başlayıp gece yarısına kadar devam etti. Alanya'nın en iyi dj lerinin performans sergilediği festivalde katılımcılar müziğin ve dansın tadını çıkardı. Aynı anda havaya atılan rengarenk boyalar  eylül ayının eşsiz gün batımı ile birleşince izlemeye doyulmaz görüntüler ortaya çıktı.

ALANYA'NIN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK


Festival hakkında açıklama yapan festivall.com.tr koordinatörü Kerim Coşkun 'Biz festivall.com.tr olarak zaten 1,5 yıldır Türkiye'nin tüm festivallerini bir platformda toplayıp duyurusunu yapıyorduk. Şimdi kendi festivalimizi Colorist adıyla organize ettik. Spor ve turizm şehri olan Alanya artık bir öğrenci şehri durumunda, gençlerin ve şehrimizde bulunan yabancıların böyle organizasyona ihtiyacı var diye düşündük. Beklediğimizin çok üstünde bir katılım oldu, Alanya hızla büyüyor ve turistlere sunulan olanakların çeşitlendirilmesi gerekiyor. Bu sene 2. Bisiklet festivalimizle birleştirerek yaptık. Seneye geniş kapsamlı ve yüksek bir katılımlı festival organize edeceğiz.  
Bizimle olan festivalimize renk katan herkese teşekkür ediyoruz. Bir sonraki festivalimiz çok daha büyük olacak' şeklinde açıklama yaptı. Saat 17:00 da başlayan festival gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81