Alanya'da bayramdan beklenti yüksek

Alanya'da bayramdan beklenti yüksek

31 Temmuz 2019 Çarşamba 11:19
Alanya'da bayramdan beklenti yüksek

Kurbanlık konusunda zincir marketlerde kesilen kurbanlara itimat edilmesini doğru bulmadığını ifade eden Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, yapılan indirimlere vatandaşların kanmamaları gerektiğini vurguladı. Demir, "Zimcir marketler kurbanlıklarda indirimler yapıyor. Ama bu yerlerde canlı hayvan pazarlığı yapmak imkansız. Hazır kesim kurban almayın, besmelesiz kurban olmaz. Kesim konusunda kasaplar, belediyemiz tarafından dini usullere göre kurban kesimi yapılmakta" dedi.

BAYRAMDAN BEKLENTİ YÜKSEK
Kurban Bayramı için beklentilerinin de yüksek olduğunu söyleyen Demir, "Bayramda beklentimizi tabii ki esnaf olarak yüksek. Çünkü bayram yoğun geçiyor. Alanya'da tatilini değerlendiren çok fazla yerli turistimiz var. Bu sebeplede bayramdan beklentimiz oldukça yüksek" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81