‘Mesleki Eğitimle Evinizi Yeniliyoruz Projesi’

‘Mesleki Eğitimle Evinizi Yeniliyoruz Projesi’

01 Mayıs 2023 Pazartesi 14:36
‘Mesleki Eğitimle Evinizi Yeniliyoruz Projesi’

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'ın tanıttığı proje şu şekilde: 'İlçemizdeki Mesleki ve Teknik Liselerimizde okuyan öğrencilerimiz, hem ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyor hem de sosyal sorumluluk projelerinde görev alarak toplumsal farkındalığı yüksek bireyler olarak yetişiyorlar.
 Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz her zaman olduğu gibi yine bu projede de sorumluluk bilinci ile başarılı bir çalışma sergilemiştir.

Antalya'da, ilçemizin de içinde bulunduğu 4 ilçede "Mesleki Eğitimle Evinizi Yeniliyoruz Projesi"  gerçekleştirilmiştir. Bu proje ile evini yenileyerek daha iyi bir yaşam ortamı sağladığımız ailemize yeni evleri hayırlı olsun. İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecilerine, öğretmenlerine, meslek lisesi öğrencilerini tebrik ederek destek veren esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Mesleki eğitimin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.

Lise tercih sürecinde olan öğrenci velilerine de mesleki eğitime kayıtsız kalmamalarını istiyorum.
Hatta lise tercihlerinde proje okullarından sonra 1.sıraya Anadolu Liselerini değil meslek liselerine yazmalarına istiyoruz.'
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81