Şahin sözünü tutmaya devam ediyor

Şahin sözünü tutmaya devam ediyor

25 Nisan 2023 Salı 13:29
Şahin sözünü tutmaya devam ediyor

Alanya’nın doğu mahallerinin yaylalarında kullanılmak üzere iki adet acil yardım ambulansı alarak bölge halkının kullanımına sunan Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet ŞAHİN,bu kez de batı mahallelerinin yaylalarında kullanılmak üzere bir adet acil yardım ambulansını bölge halkının kullanımına sundu. Mehmet Şahin daha önce Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde muhtarların talebi üzerine Gökbel Sağlık Ocağı’nın da tadilatını ve tefrişatını üstlenmişti.
SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı dönemimde koltuktan güç almak için değil, koltuğa güç vererek Alanya için çalışacağı sözünü verdiğini vurgulayan ŞAHİN “Çünkü ben gücümü her zaman Alanya Halkı’ndan aldım. Görev sürem boyunca da bu doğrultuda çalışmalarıma yön verdim. Gelen talepler karşısında bu bizim görevimiz değil diye hiç düşünmedik. Alanya’mız ve vatandaşlarımız için ne ihtiyaçsa,maddi manevi tüm gücümle talebi karşılamak için elimden geleni yaptım. Bugün de batı bölgesi yaylalarımıza hizmet etmek üzere bir adet acil yardım ambulansını sağlık çalışanlarımız ile bölge halkının kullanımı için hazır hale getirdiğimizin müjdesini sizler ile paylaşmak istiyorum. Bir kez daha vermiş olduğum sözü yerine getirmemi nasip ettiği için Yüce Rabbime şükrediyorum. İnşallah dönemimizde eski köy statüsündeki mahallelerimizde hem tam teşekküllü Aile Sağlık Merkezleri,hem de ambulanslarımız halkımızın hizmetinde olacak. Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim Alanya’mıza borcum olduğu bilinci ile tüm imkanlarımı kullanarak Alanya’mız için,arkadaşlarım ile birlikte,hizmet etmeye devam edeceğiz. Her Şey Alanya’mız İçin” dedi.
Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin tarafından bölge halkının kullanımı için tahsis edilen Acil Yardım Ambulansı ile Eğrigöl, Söbüçimen, Seyricek, Bayır, Çayboğazı, Emişbeleni, Toslak, Çakallar, Payallar, Avsallar, Karaboynuzlar, Türkler ve Okurcalar yaylalarına hizmet edeceği öğrenildi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81