Mehmet Şahin’e ziyaretçi akını I SORUNLARI ÇÖZÜYOR

Mehmet Şahin’e ziyaretçi akını I SORUNLARI ÇÖZÜYOR

13 Nisan 2023 Perşembe 10:49
Mehmet Şahin’e ziyaretçi akını I SORUNLARI ÇÖZÜYOR

10 yıl boyunca başarıyla sürdürdüğü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlığı görevini iki dönemin ardından kendi isteğiyle sonlandıran ve Alanya Belediye Başkan Adayı olan Litvanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, Oba Mahallesi’nde “Her Şey Alanya’mız İçin” sloganıyla açtığı hizmet ofisinde çalışmalarına, konuklarını ağırlamaya, sorun dinlemeye devam ediyor.

Hedefine Alanya Belediye Başkanlığı’nı koyan ve aday olduğunu resmen açıklayan Şahin, ofisinde her gün ziyaretçi ağırlıyor. Tıpkı ALTSO Başkanı olduğu dönem gibi, üstelik Ramazan Ayı’na rağmen her gün onlarca konuk ağırlayan Mehmet Şahin, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün de ziyaretimize gelen tüm dostlarımızın talep, görüş ve önerilerini aldık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşAllah. Her şey Alanya’mız için” dedi.

ALTSO Başkanlığı döneminde Alanya’nın sosyal, turizm ve sağlık alanlarına yaptığı ve yaptırdığı katkılarla kırsaldan merkeze halkın gönlünde adeta taht kuran Mehmet Şahin’i bir gün içerisinde 100’ün üzerinde vatandaşın ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin ziyaret edip fikir alışverişinde bulunması, sorunlarını anlatıp çözüm bulması ise dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81