Bakan Çavuşoğlu Alanya'da partililerle bayramlaştı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu kalabalığı hitaben yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin Türk dünyası açısından önemine dikkat çekti. 

Bakan Çavuşoğlu Alanya'da partililerle bayramlaştı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu kalabalığı hitaben yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin Türk dünyası açısından önemine dikkat çekti. 

21 Nisan 2023 Cuma 11:29
Bakan Çavuşoğlu Alanya'da partililerle bayramlaştı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya milletvekili adayları Alanya'da ilçe teşkilat binası önünde partililerle bayramlaştı. Bakan Çavuşoğlu ve milletvekili adayları büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Bayramlaşmanın ardından milletvekili adayları bir bir konuşma yaparak halkın bayramını kutladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu burda kalabalığı hitaben yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin Türk dünyası açısından önemine dikkat çekti. 
14 MAYIS TARİHİNDE SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKACAK
Partililerin bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Bakan Çavuşoğlu sesinin kısıldığına söyleyerek, "14 Mayıs tarihinde sesimiz çok daha güçlü çıkacak. Partimiz kurulduğu günden bu yana Alanya'da bu kadar kalabalık bir bayramlaşma yaşamamıştı. Buradaki coşku bir mesaj. Türkiyemiz için en kritik seçim öncesi tüm teşkilatlarımız teyakkuzda ve ayakta. Bu da bunun göstergesi." dedi.
14 MAYIS TARİHİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

14 mayıs tarihini büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Peki niye sabırsızlıkla bekliyoruz? Allah'ın izni ile ilk turda Sayın Cumhurbaşkanımızı hep beraber tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz.  Cumhur ittifakı olarak el birliği ile güç birliği ile mecliste büyük bir çoğunlukle temsil edeceğiz. 
Milletimizin Ak Parti ve Cumhur İttifakı"nda ki diğer partilere verdiği desteklerle. O yüzden hem Cumhurbaşkanımızı, hem AK Parti'yi hemde Cumhur İttifakını herkes destekliyor." dedi.
TÜRK'ÜN ASRI BAŞLAMIŞ OLACAK
Sık sık 14 mayıs tarihinin dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu, şunları söyledi: "14 Mayıs tarihinden sonra Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Türkiye yüzyılı başlamış olacak. Türk'ün asrı başlamış olacak. Türk dünyasının asrı başlamış. Türkiye'nin şahlanış dönemi başlamış olacak. Bunu da beraber başarmış olacağız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81