Alanya Hali’ne korona denetimi

Bakanlıktan gelen genelge sonrası bugün Alanya Hali'nde korona virüs denetimi yapıldı.

Alanya Hali’ne korona denetimi

Bakanlıktan gelen genelge sonrası bugün Alanya Hali'nde korona virüs denetimi yapıldı.

10 Eylül 2020 Perşembe 16:42
Alanya Hali’ne korona denetimi

Korona virüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için bugün tüm il ve ilçelerde, bizzat valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, köy/mahalle muhtarları, meslek odaları, genel kolluk birimleri (polis, jandarma, sahil güvenlik) ve özel kolluk görevlilerinin (zabıta, özel güvenlik vb.) katılımıyla oluşturulan ekipler tarafından ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi.

ALANYA HALİNE DENETİM

Alanya genelinde devam eden Covid-19 denetimleri Alanya Halinde bulunan işletmelerde de devam etti. Ekipler, yapılan denetimlerde işletmecilere gerekli uyarıları yaparak; maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında halcileri uyardılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81