Toklu "Her zaman halkımızın huzurundayız"

Toklu "Her zaman halkımızın huzurundayız"

24 Nisan 2023 Pazartesi 17:41
Toklu "Her zaman halkımızın huzurundayız"

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Teşkilatı ve Meclis Üyeleri Mahmutlar Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Toklu, 

"Bugün de Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam diyerek, bir kez daha milletimizin huzurundayız. Milletvekili Adayımız Sn. Kuddusi Müftüoğlu ve Teşkilatımızla birlikte Mahmutlar Mahallemizde esnafımızla ve vatandaşlarımızla hasbihal edip Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Her eve, her işyerine gireceğiz. Kararsızları ikna edeceğiz. Tüm halkımız  bizler için çok kıymetli.  vatandaşlarımızın Sn. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a açık ve net desteklerini görebiliyoruz. Özellikle son yaşanan gelişmeler ile Hükümetimizin vizyon proje atılımlarını halkımız gururla ifade ediyor.

Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığının artık vatandaşlarımız da farkında. Bir taraftan batının desteklediği başta Amerika olmak üzere Türkiye'de ki seçimleri etkilemeye çalışan dış güçler ile, Sn. Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin bir seçimi olacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81