Sigortacılık sorunları görüşüldü

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu'nda dün, sigortacıların sorunlarının konuşulduğu sektör toplantısı gerçekleştirildi.

Sigortacılık sorunları görüşüldü

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu'nda dün, sigortacıların sorunlarının konuşulduğu sektör toplantısı gerçekleştirildi.

15 Nisan 2014 Salı 22:10
Sigortacılık sorunları görüşüldü
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu'nda sigortacıların sorunlarının konuşulduğu sektör toplantısı gerçekleştirildi. Dün gerçekleştirilen toplantıya, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu, ALTSO Meclis Üyeleri Mustafa Bağışlar ve Ahmet Dayanç, Antalya Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Özer, ALKOD Başkanı Ömer Göker ve çok sayıda sigortacı katıldı. Toplantının başında Antalya Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Özer, sigortacılara yönelik olarak yapılan faaliyetler konusunda katılımcılara bilgilendirme yaparken, toplantının son kısmında ise sigortacıların sorunları konuşuldu. ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu toplantının açılışında sektöre yönelik daha önce de bir toplantı yapıldığını hatırlatırken, rutin olarak bir araya gelerek gelişmeleri değerlendireceklerini söyledi.
ÖZER BİLGİ VERDİ
Sigorta Acenteleri Meslek Kuralları ve Etik İlkeler Taslağı hakkında bilgi veren Özer, taslağın amacını şu şekilde açıkladı: “Sigorta acentelerinin uymakla zorunlu bulundukları meslek kuralları ile müşterileri, çalışanları, meslektaşları, sigorta şirketleri, kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan ilişkilerinde izleyecekleri etik ilkeleri belirlemektir.” Özer, konuşmasının son kısmında ise sigorta acentelerinin eylem ve işlemlerinde gözeteceği, dürüstlük, tarafsızlık, güvenirlilik, şeffaflık gibi ilkeler hakkında genel bilgi verdi.
SİGORACILAR SORUNLARINI ANLATTI
Toplantının son kısmında, sigortacılar meslek anlamında yaşadıkları sorunları Özer’e aktarırken, yapılması gereken konular hakkında fikir alışverişinde bulundular. Sigortacılar, Sigorta Haftası’nda çeşitli aktiviteler sayesinde esnaflar başta olmak üzere vatandaşların bilgilendirilebileceğini belirttiler. Sigortacılar, son olarak ise ülke çapında sigorta acenteleri için ‘Sigortacılık Fuarı’ düzenlenebileceğini dile getirdiler.
 
Son Güncelleme: 15.04.2014 22:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81