800 adet maske dağıttılar

ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE BULUNAN ENSAR VAKFI ŞUBESİ 800 ADET YIKANABİLİR 'NANO MASKE' HEDİYE ETTİ.

800 adet maske dağıttılar

ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE BULUNAN ENSAR VAKFI ŞUBESİ 800 ADET YIKANABİLİR 'NANO MASKE' HEDİYE ETTİ.

06 Haziran 2020 Cumartesi 18:34
800 adet maske dağıttılar

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde vatandaşlara 800 adet yıkanabilir ’Nano Maske’ dağıtıldı.

"Maskeni Tak Sosyal Mesafeni Koru" diyen Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Adem İnam yaptığı açıklamada şunlara değindi; "Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Corana virüsü ile ilgili devlet kurumlarımızca alınan tedbirler devam edecek olmakla beraber, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan uygulamalar ile normalleşme sürecine tedbirler dahilinde girmiş bulunmaktayız. Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son olarak devletimizin aldığı kararlar ve tedbirler neticesinde Çarşamba ve Cuma günü saat 14.00 ile 20.00 arası 18 yaş altı genç ve çocuklarımızın sokağa çıkma izinleri oldukları için hiçbir gençimiz sokağa maskesiz çıkmasın diye yıkanabilir steril edilmiş Nano Maske hediye ettik" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81