Zırhlı güvenlik kulübeleri hizmette

Zırhlı güvenlik kulübeleri hizmette

29 Ağustos 2017 Salı 20:46
Zırhlı güvenlik kulübeleri hizmette
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve bağlı olduğu hizmet binalarında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarttırılarak 4 adet zırhlı güvenlik kulübesi kuruldu.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından emniyet birimlerinin çalışma ortamlarının daha güvenli olması için ülke genelindeki karakollara özel zırhlı kulübelerden gönderildi. Binaların giriş kısmında görev yapan personelin hava şartlarından etkilenmemeleri, güvenlik alanının genişletilmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla gönderilen nöbet kulübeleri İlçe Emniyet Müdürlüğü, Saray Karakolu ve Cumhuriyet Karakolu’na monte edildi. Her türlü tabanca, kanas, suikast silahı, kalaşnikof, el bombasına karşı dayanıklı zırhlı güvenlik kulübelerinde, 1 adet klima ve ısıtıcı, 2 adet sandalye, 1 adet telefon, 1 adet silah dolabı, 1 adet havalandırma fanı, 2 adet alarm butonu, 1 adet sigorta kutusu, 1 adet ABC tipi yangın tüpünün yer aldığı öğrenildi.
Son Güncelleme: 29.08.2017 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81