Zarafetin Simgesi Gümüş Kolye

Zarafetin Simgesi Gümüş Kolye

24 Kasım 2016 Perşembe 23:04
Zarafetin Simgesi Gümüş Kolye

Kadınların vazgeçilmezlerinden olan boynunu dolduran, estetik, zarif ve alımlı bir görüntü oluşturan gümüş kolyeler günlük hayatta veya özel gün ve gecelerde kadınlara farklı bir zarafet katacaktır. Sevdiklerinize özel hediyeler almak için sizde gümüş kolye tercih ediyorsanız, bugün bizden alacağınız öneriler ile birlikte, en iyi takıları alabileceksiniz.  Üstelik  tasarımları ile göz dolduran ve zarafeti ile büyüleyen böylelikle tüm, sevdiklerinize gümüş ürünler ya da eşinize, sevgilinize veya annenize harika gümüş kolyeler veya  takılar alabileceksiniz. Birbirinden özel ile firmamız size hizmet vermekten ve beklentilerinizi karşılamaktan mutluluk duyar. Biz en kolayını yaparken size en zorunu bırakıyoruz. Onlarca çeşit gömüş kolye modellerimizden kendiniz için veya sevdikleriniz için en güzel modeli tercih edebilirsiniz. Rahatlayın ve arkanıza yaslanın. Başlıyoruz…

Sizi yansıtan gümüş kolye modelleri

  • Bizim gibi kadınların bir melek olduğunu inanıyorsanız “Melek Kanadı Lacivert, Yeşil Taşlı Gümüş Kolye”
  • Şansa ve nazara inanıyorsanız “4 Kalp 4 Renk Yonca Tek Taşlı Gümüş Kolye” veya sevdiklerinizi ve kendinizi kem gözlerden korumak için “En Büyük Boy Nazar Boncuğu Gümüş Kolye”
  • Yeryüzüne düşen kar taneleri gibi farklı ve özel kadınlar için “Büyük Boy Kar Tanesi Gümüş Bayan Kolye”
  • Sonsuz mutluluğu yakalayanlar için “Uğur Böcekli Gümüş Sonsuzluk Kolyesi” bu mutluğu nazardan korumak içinde “Nazar Boncuklu Sonsuzluk Gümüş Kolyesi”
  • Tasarımını sevenlerin kalbinden alan “Taşlı Kalp ve Yıldızlar Gümüş Bayan Kolye” veya kalp atışlarınızı simgeleyen “Firuze Taşlı Kalp Ritmi Bayan Gümüş Kolye”
  • Harflerin gizemi sizi etkiliyorsa “Büyük Boy Taşlı Elif ve Vav Gümüş Kolye” veya “Taşlı En Büyük Boy Vav Harfi Gümüş Kolyesi”
  • Taşın cazibesine kapılanlardansanız “Vav Harfi İçinde Laleli Mevlana Gümüş Kolye” veya “Kalp Swarovski Taşlı Nazar Boncuğu Gümüş Kolye”
  • Gösterişi ile “Firuze Taşlı Dikdörtgen Bayan Gümüş Kolye”
  • Doğaya düşkün olanlar için “Çınar Yaprağı Siyah Zirkon Taşlı Gümüş Kolye”
  • Ay yıldızın büyüsü için “Safir Zirkon Taşlı Ay Yıldız Gümüş Kolyesi” ile  “Sallantılı Ay Yıldızlı Bayan Gümüş Kolyesi”
Hepsi ve daha fazlası online mağazasında.
Son Güncelleme: 25.11.2016 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81