Zabıta haftası etkinleri devam ediyor

Zabıta haftası etkinleri devam ediyor

07 Eylül 2017 Perşembe 21:09
Zabıta haftası etkinleri devam ediyor
Zabıta Teşkilatı’nın 191. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen Zabıta Haftası kutlamaları devam ediyor. Alanya Belediyesi tarafından 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Haftası, bugün resmi kurum ve Sivil Toplum Kuruşlarına yapılan ziyaretlerle sürdü.
Zabıta Müdürü Hasan Akın başkanlığında, Zabıta Amirlerinden oluşan ekip ziyaretlere göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’yi makamında ziyaret ederek başladı. Zabıta Müdürü Akın, Başsavcı Emre’ye belediyenin zabıta hizmetleri, personel sayısı ve personelin görev esnasında karşılaştığı sorunlarla ilgili bilgi verdi. Karşılıklı fikir alış-verişinin ardından zabıta teşkilatının şehirler için önemini vurgulayan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Zabıta Haftasını tekrar kutlayarak, Alanya Belediyesi Zabıta personeline görevlerinde başarılar diledi.
Zabıta ekipleri Başsavcılığa yaptıkları nezaket ziyaretinin ardından Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Gaye Coşkun’u ziyaret etti.
Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan resmi ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Zabıta Müdürü Hasan Akın, “Sayın Başsavcımıza, Sayın Emniyet Müdürümüze, Sayın Jandarma Komutanımıza ve Alanya Basınına, zabıta ekiplerimize verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel adına teşekkür ediyoruz. Şehrin huzur ve güvenliği için tüm kamu kurumlarımızın birlikte hareket etmesi gerektiğini biliyoruz. ” dedi.
 
Son Güncelleme: 07.09.2017 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81