Yücel'e pankartlı teşekkür

Yücel'e pankartlı teşekkür

19 Kasım 2017 Pazar 19:48
Yücel'e pankartlı teşekkür
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya kırsalına taşıdığı hizmetlerle vatandaş memnuniyetini zirveye taşıdı.
Alanya'nın tüm kırsal mahallelerinde olduğu gibi, Alanya'nın köyden dönüşen kırsal mahallesi Akçatı'da da Alanya Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar, vatandaştan takdir görüyor.
Yol betonlama çalışmalarının yoğunlaştığı Akçatı Mahallesi'nde Ali İhsan Mercan adlı vatandaş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etmek için farklı bir yol seçti. Mercan, sokağına “Akçatı'nın pınarı, meşelidir dağları, Adem Başkan seninle yapalım bu yolları" yazılı dev bir pankart astı.
Başkan Yücel'in Akçatı'ya hizmet yağdırdığını söyleyen Mercan "Uzun yıllardır yol sorunlarıyla boğuşuyorduk. Başkan Yücel'in göreve gelmesiyle birlikte çok kısa sürede mahallemizin ana yollarında çileden kurtulduk. Şimdi de asfalt makinelerinin giremediği sokaklarda betonlama çalışmalarıyla mahallemizde ulaşım çok kolaylaştı. Başkan Yücel'e her zaman teşekkür ediyoruz ama içimden bir pankartla da kendisine özel bir şekilde teşekkür etmek geçti" dedi.
 
Son Güncelleme: 19.11.2017 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81