Yücel'e Gümüşkavak'tan teşekkür plaketi

Yücel'e Gümüşkavak'tan teşekkür plaketi

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:49
Yücel'e Gümüşkavak'tan teşekkür plaketi
Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Yücel Sezer ve mahalle halkı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dernek yönetimi ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret eden Mahalle Muhtarı Yücel Sezer, “Bu yıl 3.sü düzenlenen Gümüşkavak Kızılova Yayla Şenliğimizi Belediye Başkanımızın destekleriyle gerçekleştirdik. Başkanımız, mahallemizin her türlü sorunuyla ilgilendiği gibi şenliklerimize de büyük destek verdi. Mahallem adına bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Başkanımıza ve ekibine özverili çalışmaları ve destekleri için teşekkür ederim.” dedi.
'BU TÜR ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ'
Yayla şenliklerine ve mahallelerin düzenlediği her türlü etkinliklere destek olduklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Kültürümüzü yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için bu tür etkinliklere önem veriyoruz.” dedi. Ziyaretin ardından Mahalle Muhtarı Yücel Sezer Başkan Yücel’e teşekkür plaketi taktim etti.  Ziyarette ayrıca 2. Gümüşkavak Kızılova Yayla Şenliği’nin Hanım Ağası Sevgi Bilgin Başkan Yücel’e tablo hediye etti. 
 
Son Güncelleme: 09.08.2017 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81