Yol verme kavgasında silahlar konuştu

Alanya'da iki grup arasında çıkan yol verme tartışması büyümesi sonucu silahlar konuşurken, 2 kişi yaralandı.

Yol verme kavgasında silahlar konuştu

Alanya'da iki grup arasında çıkan yol verme tartışması büyümesi sonucu silahlar konuşurken, 2 kişi yaralandı.

26 Şubat 2017 Pazar 21:01
Yol verme kavgasında silahlar konuştu


Olay önceki gün akşam saatlerinde Oba Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, birbirinden yol isteyen iki grup arasında önce sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi sonucu tarafların araçtan inilmesiyle arbede yaşandı.  İsmi öğrenilemeyen ve beyaz renk doblo marka araç kullandığı belirtilen şahıslar diğer aracın sürücüsü O.A. ile kavgaya tutuştu. Olayı görüp kavgayı ayırmaya inen F.E.'de kavga esnasında silahlardan kurşunun bir tanesi bacağına isabet etti.  Olayı gören aile yakınları olay yerine gelirken silahlı saldırganlar olay yerinden kaçtı. Bölgeye gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.  'ÖNÜME KURŞUN DÜŞTÜ'
Ayrıca silahlı kavganın olduğu bölgedeki apartmanda oturan yaşlı bir kadının evine de mermiler isabet etti. Beşinci katta oturan kadın olayı şöyle anlattı: "Oturmuş televizyon izliyordum. Birden silah sesleri geldi. İlk etapta üç el silah sesi geldi. Daha sonra oturduğum koltuğa mermi düştü. İki kurşun isabet etmiş birisi tavandan sekip koltuğuma, diğeri duvara çarpıp yere düşmüş. Korkudan yerimden kıpırdayamadım” şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 26.02.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81