Yine aynı manzara

Yine aynı manzara

09 Ekim 2017 Pazartesi 20:21
Yine aynı manzara
Yağan ilk yağmurda sular altında kalan alt geçitte yine aynı manzaralar vardı. Projeleri Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından da 56 milyon lira yatırım bedeliyle ihale edilen Alanya’daki Telekom katlı kavşağı şiddetli yağmur nedeniyle su bastı. Göle dönen alt geçitte iki araç tamamen sular altında kaldı. Aracı sular altında kalan otomobil sürücüsü canını yüzerek kurtardı. 
 
Alanya'da pazar günü sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla yağan yağmur, akşam saatlerinde şiddetini yükselterek hayatı olumsuz etkiledi. Saat 19.00 sıralarında şiddetini iyice artıran yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklar su altında kaldı. Çevreyolunda ise geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan Telekom kavşağı alt geçidini su basması üzerine bir minibüs ve bir otomobil sular altında kaldı. Otomobil sürücüsü tamamen su altı kalan araçtan kendisini dışarıya atıp yüzerek kurtuldu. Sürücünün aracından çıktıktan sonra yüzerek sudan çıkması olay yerindeki bir vatandaş tarafından fotoğraflandı. Suya batan araçları ise olay yerine gelen çekiciler çıkardı. Şehir merkezinde ise bazı işyerini su bastı. 
Son Güncelleme: 09.10.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81