Yılmaz mazbatasını aldı

Yılmaz mazbatasını aldı

07 Aralık 2017 Perşembe 22:04
Yılmaz mazbatasını aldı
2 Aralık Cumartesi günü yapılan 6'ncı olağan kongrede, 401 delegeden 339'unun oyunu alarak Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığına seçilen Sait Yılmaz, mazbatasını aldı. Dün saat 14.30'da yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı ile birlikte Gazipaşa Adliye Sarayı'na gelen Başkan Yılmaz, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını teslim alarak resmen göreve başladı. Gazipaşa Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Başkan Yılmaz, "Öncelikli olarak birlik ve beraberliği sağlayarak halkımızı kucaklayacağız. Bunun yanında vatandaşlarımıza yardımcı olacağız ve elimizden geleni yapacağız. Ülkemize diz çöktürmeyeceğiz. Yönetimimizde görev dağılımlarını henüz yapmadık. Ancak en kısa zamanda yaparak çalışmalarımıza başlayacağız. Koltuğa oturduğumuz andan itibaren ilk işimiz herkesle barışmak olacaktır. Diğer siyasi partiler de dahil olmak üzere herkesle birlik sağlayacağız. 2019 seçim çalışmalarına ise 2014 yılı seçimlerinde vermiş olduğumuz sözleri tutarak başlayacağız. Ardından da parti içinde, çalışma planları yapacağız. İnşallah ilçemize hayırlı uğurlu olur" dedi. Başkan Yılmaz ayrıca, bugün saat 10.00'da parti binasında devir teslim töreni yapılacağını da sözlerine ekledi.
3 İSİM YERİNİ KORUDU
Ak Parti'nin yeni ilçe yönetiminde 3 isim yerini korurken, 17 isim ise listede yer almadı. Genel Merkez tarafından yapılan mülakat sonucunda aday gösterilen Sait Yılmaz'ın listesinde sürpriz isimler yer alırken, eski yönetimden sadece 3 isim yerini korudu. Ak Parti'nin yeni ilçe başkanı Sait Yılmaz, eski yönetimden Sami Yiğit, Emre Köse ve Ramis Yiğit ile ‘yola devam’ dedi. Yeni yönetimde, Davut Gülcan, Mevlüt Baydar, Hüseyin Özyiğit, İbrahim Oktay,  İbrahim Tuncer, Mehmet Ali Kalaycı, Nurseli Fidan, Mustafa Sertgöz, Hasan Aksoy, Hilal Sönmez, Celal Akyol, Mahmut Büyükakça, Mustafa Eyler, Naciye Köse, Naci Oktay ve Hidayet Küçükballı ise yer almadı.  Ahmet Tekin, Ahmet Uğur, Erol Özdemir, Halil Çelik, İsa Kılınç, Mukatter Tepe, Mustafa Özdemir, Mustafa Şahiner, Nuri Utku, Raziye Kılınç ve Ümmü Oğuz da Sait Yılmaz başkanlığında oluşturulan ilçe yönetimine giren yeni isimler oldu. Öte yandan daha önce 20 kişiden oluşan yönetim kurulu sayısı, 6'ncı olağan kongre ile birlikte 15'e düştü.
Son Güncelleme: 07.12.2017 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81