Yıldızların sandaletleri Alanya'dan

Yıldızların sandaletleri Alanya'dan

02 Temmuz 2017 Pazar 23:30
Yıldızların sandaletleri Alanya'dan
Finlandiya TV’sinde yayınlanacak Gladyatörler yarışma programının yıldızları Rita Niemi ve Aki Manninen’e ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin el yapımı deri gladyatör sandaletleri hediye etti.
 
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, Finlandiya’da TV yıldızı olan dünya aerobik ikincisi, Avrupa şampiyonu Rita Niemi ve yine TV yıldızı olan eşi Aki Manninen’i Alanya Sunprime C-Lounge Otel’de ağırladı. Çift, Alanya Kalesi ve sahillerinde çekimler yaptı. Turizm sektörünün ve reklam-tanıtım çalışmalarının ayrılmaz bir bütün olduğunu vurgulayan Cimrin, “Sektörümüz zor bir dönemden geçiyor. Her ülkede ve her şekilde tanıtım çalışmasına ihtiyacımız var. Aki ve Rita’yı iki yıldır 4. kez ağırlıyoruz. Bu kez de davetimizi geri çevirmediler. Finlandiya’da önümüzdeki aylarda yayına girecek bizdeki Survivor benzeri Gladyatörler TV yarışma programının çekimlerini geçtiğimiz hafta tamamladılar ve Alanya’da yorgunluk atıyorlar. Kendileri gerçek Alanya dostları, tanıtıma çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde yaptıkları paylaşımlarla binlerce beğeni alıyorlar ve yapılan yorumları cevaplıyorlar. Biz de kendilerine sürpriz yaparak memnuniyetimizin küçük bir göstergesi olarak el yapımı gladyatör sandaletleri hediye ettik” dedi.
 “FİN BASINI İLGİ GÖSTERDİ”
Çiftin sosyal medyada paylaştığı Alanya tatil fotoğraflarının Finlandiya’nın tirajı en yüksek üç gazetesinden biri olan Ilta Sanomat’da yer aldığını söyleyen Cimrin, “Sonraki dönemlerde kendileriyle farklı projelerde birlikte çalışacağız ve desteklerinden Alanya olarak faydalanacağız” açıklamasında bulundu.
 TRUVA FİLMİNİN SANDALETLERİ AYNI USTADAN
Öte yandan deri gladyatör sandaletleri Usta Asım Hıdıroğlu tarafından ölçüleri alınıp 3 günde teslim edildi. Sandaletler Aki ve Rita’nın Alanya Kalesi ve Kleopatra Plajı’nda yaptığı fotoğraf çekimlerinde sıcağı sıcağına kullanıldı. Asım Usta’nın yapmış olduğu sandaletler Brad Pitt’in de oynadığı Troy (Truva) filminde de kullanılmıştı.
Son Güncelleme: 02.07.2017 23:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81