Yıldız, 2019 için çalışıyor

MHP Antalya 23'ncü Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, 2019'un yılındaki seçim öncesi Antalya'nın 19 İlçesi'ni ziyaret ederek, hem muhtarlarla, hem de vatandaşlarla buluşuyor.

Yıldız, 2019 için çalışıyor

MHP Antalya 23'ncü Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, 2019'un yılındaki seçim öncesi Antalya'nın 19 İlçesi'ni ziyaret ederek, hem muhtarlarla, hem de vatandaşlarla buluşuyor.

01 Aralık 2017 Cuma 18:37
 Yıldız, 2019 için çalışıyor
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Antalya'da en güvendiği isimlerden birisi olan Antalya 23'ncü Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, partisinin 2019'da başarılı olabilmesi için elinden geleni yapıyor. Antalya'nın her ilçesi, mahallesi ve sokağında vatandaşların elini sıkıp, dertlerini dinleyen Milletvekili Yıldız, bir gününü de Elmalı'ya ayırdı. Elmalı insanını dinleyerek, muhtarların ve vatandaşların sorununu dinleyen Yıldız, Elmalı'nın Bayralar Mahalle Muhtarı İsmail Sarı'yı, Tekke Mahalle Muhtarı Fehmi Durmayı'yı,  Akçaeniş Mahalle Muhtarı Musa Gözü'yü, Sarılar Mahalle Muhtarı Rasih Kahraman'ı, Beyler Muhtarı Erdal Bulut'u, Hacımusalar Muhtarı Bayram Kemençe'yi, Düdenköy Muhtarı Yavuz Karatepe'yi ziyaret etti. 
'911 MUHTARI ZİYARET EDİYORUZ'
MHP Antalya İl Teşkilatı'nın belirlediği programlara katıldıklarını söyleyen Yıldız, "Antalyamızda 911 mahalle muhtarımız var. Bu mahalle muhtarlarını ziyaret ediyoruz. İl Teşkilatımızca belirlenen programlar dahilinde bana da bir görev verilince katılıyorum. Seçimyokken, ortada adaylar yokken biz meydanda hem muhtarlarımızı, hem de vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Seçim dönemi herkes vatandaşın derdine çare oluyor ama biz seçim yokken insanımızın bir sorunu varsa çözüm üretebiliyoruz. MHP her zaman milletle iç içedir ve olmaya da devam edecektir. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere bizim makam ve mevkii derdimiz yoktur. Bizim için önemli olan Türkiye'nin bekasıdır" dedi. 
Son Güncelleme: 01.12.2017 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81