Yerinde Bilgisayar Servisi

Yerinde Bilgisayar Servisi

12 Ocak 2017 Perşembe 20:12
Yerinde Bilgisayar Servisi
Günümüzde bilgisayarlar artık hayatın bir parçası oldu. Birçok işyerinde bilgisayarlar vazgeçilmez hale geldi. Elbette bu bilgisayarlar zaman zaman arıza yapmakta ve işleri durma noktasına getirmektedir. Böyle bir durumda acil olarak bir bilgisayar servisi bulmak gerekiyor. Fakat çoğu bilgisayar servisi bozulan bilgisayarı kendi merkezlerine getirmenizi isterler. İstanbul’da bilgisayarı getirme götürme derdi büyük sorun teşkil etmektedir.

İşte ServisShop Yerinde Bilgisayar Servisi adresinize gelerek sorunu çözmekte sizi bilgisayar taşıma zahmetinden kurtarmaktadır. Böylelikle yorulmadan ve vakit kaybetmeden sorunlarınız çözülmüş oluyor.

Bilgisayar sektöründe 2000 yılından beri deneyimimiz var. İstanbul Avrupa yakasında birçok ilçede adresinize gelerek sorunu tespit ediyor ve ona uygun çözümler buluyoruz. Gerekli yedek parçaları kaliteli ve uygun fiyatlı olarak sizlere temin ediyoruz. Hizmet verdiğimiz ilçelerden bir tanesi de Esenler. Esenler Bilgisayar Servisi olarak Esenlerde birçok işletmeye hizmet veriyoruz. Çalışmaların aksamasını” engelliyoruz. Ayrıca Giyimkent ve Testilkente de servis hizmetimiz vardır. Diğer servis bölgelerimizi web sitemizden öğrenebilirsiniz.
Çok kısa bir sürede Yerinde Bilgisayar Servisi olarak yüzlerce müşterimize hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktayız. Eğer sizin de işletmenizde bilgisayar sorununuz varsa bizi arayın. Adresinize gelerek sorunu çözelim. Siz de kaliteli ve ucuz bu hizmetten faydalın. Ayrıntılı bilgi için http://www.servisshop.com
 
 
Son Güncelleme: 12.01.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81