Yenidamlar köprüsü ihaleye çıkıyor

Yenidamlar köprüsü ihaleye çıkıyor

22 Kasım 2017 Çarşamba 20:19
Yenidamlar köprüsü ihaleye çıkıyor
Alanya Belediyesi, 2010 yılında sel felaketi nedeniyle kısmi olarak çöken Demirtaş Mahallesi'ndeki Yenidamlar Köprüsü'nün yenilenmesi 1 Aralık'ta ihale yapacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi'nde Yenidamlar Köprüsü'nü yenilemek için çalışma başlattı. 2010 yılında sel felaketi nedeniyle 30 santimetre çöken Yenidamlar Köprüsü'nün yenilenmesi için köprünün inşa edileceği yerde etüt çalışmalarını yaptıran Başkan Yücel, yeni köprü için proje hazırlattı. Proje çalışmaları sonrasında köprünün inşası için Alanya Belediyesi, köprü yapımı için 1 Aralık'ta ihale yapacak.
270 GÜNDE TRAFİĞE AÇILACAK
Günde 1500 öğrencinin kullandığı Yenidamlar Köprüsü, Demirtaş, Seki, İshaklı, İspatlı ve Aliefendi'de yaşayan insanlara hizmet veriyordu. Projesi hazırlanan ve yapımı için 1 Aralık'ta yapılacak olan ihaleden sonra köprü ihalesini kazanan şirket, en geç 270 gün içersinde köprüyü yenileyerek, hizmete sunacak. Başkan Yücel, "Her zaman hizmet üretiyoruz. Demirtaş'taki Yenidamlar Köprüsü içinde proje hazırladık ve 1 Aralık'ta ihaleye çıkacağız. İhaleyi kazanan şirket, 270 günde köprüyü inşa edecek ve trafiğe açacak. Demirtaşlılara şimdiden yeni köprümüz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Son Güncelleme: 22.11.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81