Yenialp: Odaları güçlendirecekler

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliğinin (TESKOMB) Olağanüstü Genel Kurulu Manavgat'ta gerçekleştirildi.

Yenialp: Odaları güçlendirecekler

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliğinin (TESKOMB) Olağanüstü Genel Kurulu Manavgat'ta gerçekleştirildi.

30 Ekim 2016 Pazar 22:44
Yenialp: Odaları güçlendirecekler
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliğinin (TESKOMB) Olağanüstü Genel Kurulu Manavgat'ta gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yer aldığı toplantıya Alanya'dan da Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp katıldı. Toplantıda konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Esnaf ve Sanatkarlar odalarının yapılandırılması gerektiğini belirterek: "Belli bir zaman sonra o yapılar gitmeyebilir. Olan esnafımıza olabilir. Bu odaları güçlü hale getirmemiz lazım. Bu odaları gerçekten esnafımıza danışman hale getirmemiz lazım. Esnaf ve sanatkarımıza işsizlik fonu getirelim. Yazıktır. Esnaf olan arkadaşlar başına hastalık geldiğinde, iflas ettiğinde ya da herhangi bir nedenle işini bıraktığında bir fon oluşturalım. Bu esnaf kardeşlerimiz 6 ay ile 9 ay arasında en azından kiralarını ödeyip evlerine ekmek götürsünler. Bu noktada esnaf 50 lira veriyorsa biz de 50 lira verelim. Bu işi sahiplenelim" dedi.
'VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU'
Gerçekleştirilen toplantının son derece verimli geçtiğimi söyleyen Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, "GEnel Kurula Alanya'mıza temsilen katıldık. Toplantımızı onurlandıran Antalya ve Alanya'mızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt ÇAvuşoğlu'na, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci'ye, KKTC Ekonomi ve Ticaret Bakanı Suat Alkın'a ve etle tırnak gibi çalıştığımız Halkbankası Genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu'na teşekkür ediyoruz. Gerçekten Sayın bakanlarımız toplantıda çok önemli konulara değindiler. Ticaret Bakanımız Sayın Tüfenkci, odalarımızın daha güçlü hale getirilmesine yönelik çalışmalar yapacaklarını söylediler. Buda bizleri oldukça memnun etti" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 30.10.2016 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81