Yeni sahada ilk maç Tanrıseven ile Yücel'den

Alanya Belediyesi, Oba Sadullahoğlu Futbol Sahası’nı yenileyerek Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) standartlarına uygun hale getirdi. Drenaj ve alt yapısı tekrardan yapılan futbol sahası 50X95 metre ebatlarında suni çim olarak yenilendi.

Yeni sahada ilk maç Tanrıseven ile Yücel'den

Alanya Belediyesi, Oba Sadullahoğlu Futbol Sahası’nı yenileyerek Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) standartlarına uygun hale getirdi. Drenaj ve alt yapısı tekrardan yapılan futbol sahası 50X95 metre ebatlarında suni çim olarak yenilendi.

02 Haziran 2016 Perşembe 23:51
Yeni sahada ilk maç  Tanrıseven ile Yücel'den
Alanya Belediyesi, Oba Sadullahoğlu Futbol Sahası’nı yenileyerek Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) standartlarına uygun hale getirdi. Drenaj ve alt yapısı tekrardan yapılan futbol sahası 50X95 metre ebatlarında suni çim olarak yenilendi. Yapımı Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sahada yılın 365 günü futbol oynanabilecek. Alanya Belediyespor takımlarının yararlanabileceği futbol sahasında antrenman ve futbol maçlarının yapılacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Gençlerimizi spora teşvik etmek ve onları modern tesislerde hazırlamak için çalışıyoruz. Belediyespor bir çok dalda olduğu gibi futbolda da iddialı. Oba Sadullahoğlu Futbol Sahamızı baştan sona yenileyerek gençlerimizin hizmetine kazandırdık. Hayırlı olsun’’ dedi.

İLK MAÇ KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE ARASINDA OYNANDI
Yenilenen Oba Sadullahoğlu Futbol Sahası’nda ilk maç Alanya Kaymakamlık Karması Efsane Takımı ve Alanya Belediyesi Birim Müdürleri arasında oynandı. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in takım kaptanlıklarını yaptığı açılış maçı 3-3 berabere bitti. Maçta Alanya Belediyesi takımı son dakikalarda Başkan Yücel’in attığı penaltı golü ile eşitliği sağladı.
Maçın ardından yeni sahayı çok beğendiğini belirten Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, ‘’Alanya’ya yakışan bir saha olmuş. Gençler çok şanslı. Emeği geçenleri tebrik ederim’’ dedi

ALANYA BELEDİYESPOR U 13 TAKIMINA KUPAYI KAYMAKAM TANRISEVEN VERDİ
Antalya 1.si olan Alanya Belediyespor U 13 Takımına kupasını Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven verdi. Antalya genelinde yapılan U 13 takımlarının maçları sona erdi. İl genelinde yapılan maçların şampiyonu Alanya Belediyespor U 13 Takımı oldu. Oba Sadullahoğlu Futbol Sahası’nda minik futbolculara kupa töreni düzenledi. FU 13 takımına kupa ve madalyalarını Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak  verdi.
Son Güncelleme: 02.06.2016 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81