Yeni nesil Hyundai i30 Alanses'te sizi bekliyor

Alanya Alanses Plaza’ya gelin, her ayrıntısıyla fark oluşturan otomobillerle tanışın. Hyundai’nin C segmentindeki başarılı oyuncusu i30, yeni nesliyle marka adına yeni bir dönem başlatıyor. Yeni i30, tasarım, teknoloji ve konfor adına gelecek vaad ederken aynı zaman yeni nesil düşük hacimli benzinli turbo motorlarıyla da dikkat çekiyor.

Yeni nesil Hyundai i30 Alanses'te sizi bekliyor

Alanya Alanses Plaza’ya gelin, her ayrıntısıyla fark oluşturan otomobillerle tanışın. Hyundai’nin C segmentindeki başarılı oyuncusu i30, yeni nesliyle marka adına yeni bir dönem başlatıyor. Yeni i30, tasarım, teknoloji ve konfor adına gelecek vaad ederken aynı zaman yeni nesil düşük hacimli benzinli turbo motorlarıyla da dikkat çekiyor.

25 Nisan 2017 Salı 21:50
Yeni nesil Hyundai i30  Alanses'te sizi bekliyor
Avrupalı müşterilerin beklentilerine göre Avrupa’da üretilen Hyundai i30, çekici hatları, konforlu iç mekanı ve üst düzey aktif güvenlik sistemleriyle beraber kendi adına yepyeni bir dönemin başlangıcını yapıyor. Piyasaya ilk çıktığı 2007 yılından bu yana sürekli olarak marka adına olumlu bir katkı yapan i30, yeni tip ızgarası ve tamamen farklı bir tasarım anlayışıyla dizayn edildi. Yeni i30 aynı zamanda daha düşük hacimli turbo benzinli motorları, geliştirilmiş multimedya ve güvenlik özellikleriyle de öne çıkıyor.
Yeni Nesil Hyundai i30, teknoloji odaklı çözümleri, daha fazla kişisellik içeren özellikleri ve yeni donanım seviyesiyle C segmentine yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Her yaştan kullanıcı kitlesine hitap eden yeni otomobil, özellikle çekici tasarımı ve daha modern yapısıyla markanın imajına da katkıda bulunmaya hazırlanıyor. Mevcut donanımların üzerine eklenen teknolojik yeniliklerle çağa ayak uyduran Yeni i30, aktif güvenlik paketleriyle iddiasını artırıyor.
BİR NUMARALI SATIN ALMA SEBEBİ: TASARIM
Tasarım, Avrupa'daki Hyundai müşterilerinin bir numaralı satın alma nedeni. Yeni Nesil i30, Hyundai'nin yeni tasarım dilini hassas çizgileri, rafine edilmiş zengin hatları ve zamana karşı koyan görüntüsüyle vurgulayarak rakiplerinden ayrılıyor.
MODERN BİR İÇ MEKAN
Hyundai i30'un kabini en az dış tasarımı kadar iddialı. İlk bakışta bile otomobilin daha etkili ve daha modern bir yapıya büründüğünü anlamak zor olmuyor. Önceki modele göre daha şık bir izlenim sunan Yeni i30, ferahlık hissi veren yatay düzeniyle de oldukça temiz ve sezgisel bir iç mekana sahip. Yüksek kaliteli iç malzemeler, sade ve sofistike atmosferi şık bir biçimde kombine ediyor. Gösterge tablosundaki gelişim ise yepyeni bir otomobil hissiayatını destekleyen noktalardan biri.
YENİ BİR ŞASİ VE DAHA FAZLA DİNAMİK SÜRÜŞ
Hyundai’nin Almanya Rüsselsheim’daki Teknik Merkezi’nde geliştirilen Yeni i30, maksimum yol performansı ve konfor beklentilerine göre özel olarak test edildi. Almanya başta olmak üzere tüm dünyanın en meşhur ve en zorlu pistlerinden biri olarak gösterilen Nürburgring Nordschleife’de kilometrelerce test edilen Yeni i30, yüzde 53 güçlendirilmiş ultra dayanıklı çelik bir gövdeye kavuştu. BENZİNLİ VE DİZEL TURBO BESLEMELİ YENİ MOTORLAR
Hyundai, Yeni i30’da verimliliği ve düşük yakıt tüketimini geliştirmek için düşük hacimli turboşarjlı motorlara yer veriyor. İki adet yeni nesil benzinli motor (1.4 MPi- 1.4 T-GDI) ve bir adet de 1.6 litre turbo dizel üniteyle sunulan otomobil, tüketimi yüzde 20’ye kadar düşürebilen ve aynı zamanda yüzde 10 performans avantajı sunabilen 7 ileri çift kavramalı (DCT) otomatik veya 6 ileri manuel şanzımanla satın alınabiliyor.


Son Güncelleme: 25.04.2017 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81