Yeni hastanede ilk bebek heyecanı

Yeni hastanede ilk bebek heyecanı

05 Aralık 2017 Salı 20:45
Yeni hastanede  ilk bebek heyecanı
Pazartesi günü hastaların hizmetine açılan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binasında, bebek heyecanı yaşandı.
 
4 Aralık Pazartesi günü saat 20.10 da dünyaya gözlerini açan Mazlum bebek hastanenin maskotu oldu. Emine ve Seyfettin Akın çiftinin 4. bebeği olan Mazlum bebeğin ilk ziyaretçileri ise hastane yönetimi oldu. Genç çifti hastane yönetimi tebrik ederek mutluluklar diledi. 
Anne Emine Akın , doğumun ardından doğumhanede bebeğini görünce bütün ağrılarının gittiğini söyledi. Akın “Bebeğimi görünce hiç bir ağrım kalmadı, çok mutluyum. Yeni hastanemizin ilk annesi olmak bana nasip oldu. Doktorum Kadın Doğum Uz. Özgür Özer, Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, hastane yönetimi ve tüm sağlık çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Doğumu gerçekleştiren Kadın Doğum Uz. Dr. Özgür Özer ise “Yeni hastanemizin ilk doğumunu yaptırmak bana nasip oldu. Hastamızın da bebeğimizin de durumu oldukça iyi. Yeni hastanemizde inşallah ekibimizle birlikte daha nice güzel mutluluklara, doğumlara, sevinçlere şahit olacağız” dedi. Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan yeni hastanenin şans meleğinin Mazlum bebek olduğunu söyledi. Dr. Tevfik Yazan, “Dünyaya gözlerini açarak merhaba diyen Mazlum bebek bizim yeni hastanemizin de şansıdır. Bizler de yeni yerimizde yeni binamızda ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hastalarımıza hizmet vereceğiz. İnşallah burada daha birçok güzel anlara şahitlik edeceğiz” dedi.
Son Güncelleme: 05.12.2017 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81