Yeni bir yol araç trafiğine açılıyor

Alanya Belediyesi, şehir içi trafik akışını rahatlatmak ve alternatif güzergâhlar oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni bir yol araç trafiğine açılıyor

Alanya Belediyesi, şehir içi trafik akışını rahatlatmak ve alternatif güzergâhlar oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

24 Şubat 2017 Cuma 20:30
Yeni bir yol araç  trafiğine açılıyor
 Bu yönde yürütülen çalışmalar kapsamında Atatürk Caddesi üzerinden kapalı otoparka çıkan yolu trafiğe açmak için çalışma başlatıldı.
Alanya Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarının yanı sıra şehir merkezinde de trafik akışını rahatlatmak için daha önce kapalı ya da atıl durumda bırakılan yolları araç trafiğine açıyor. Çalışmalar kapsamında Şekerhane Mahallesi’nde Atatürk Caddesi üzerinden kapalı otoparka çıkan yol tekrar araç trafiğine açılıyor.
“KAPALI YOLUN AÇILMASI YERİNDE BİR KARAR”
İmar planında yol olan fakat önceki dönemlerde çeşitli nedenlerle araç trafiğine kapatılan yol, özelikle kapalı otoparka ulaşımın sağlanması açısından önem arz ediyor. Vatandaşlar, “300 araçlık otopark yapıldı, fakat Atatürk Caddesi’nden girişi yoktu. Kapalı yolun açılması çok yerinde bir karar.” diyerek Belediye’ye desteklerini ifade ettiler.
Son Güncelleme: 24.02.2017 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81