Yediiklim çok iddialı

Yediiklim çok iddialı

05 Ekim 2017 Perşembe 20:18
Yediiklim  çok iddialı
Özel Alanya Yediiklim KPSS kursları, Alanya’daki ilk yılına, Yediiklim yayınlarının yayın kadrosu ve seçkin hocalarıyla büyük bir coşkuyla başladı. Özel Alanya Yediiklim KPSS Kursları Eğitim Koordinatörü Hasan Sanlı’nın koordinesindeki 2017-2018 tanıtım derslerine gösterilen büyük ilgi ve katılım dikkat çekti.
 
Özel Alanya Yediiklim KPSS kursları 2017-2018 öğretim yılında; KPSS B Grubu Memurluk, KPSS Eğitim Bilimleri- ÖABT, KPSS A grubu Kariyer Meslek, Akademik Lisans Üstü Eğitim Sınavı (ALES), Dikey Geçiş Sınavı (DGS), Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı (SMMM) ve Açık Öğretim kurslarında hizmet vermek için yeni öğretim yılına iddialı bir giriş yaptı. Özel Alanya Yediiklim KPSS kursu kurucusu ve kurum müdürü Ahmet Uğraş, “Sınavlara girecek tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum. Yediiklim KPSS kurslarının kalitesini ve eğitim anlayışını Alanya’ya taşımaktan mutluluk duyuyoruz. 2018 KPSS için tüm kurslarımız Ekim ayının ilk haftası başlayacaktır. Alanya, Gazipaşa ve çevre beldelerde, Yediiklim Akademinin ayrıcalıklı hizmetinden yararlanmak isteyen tüm arkadaşların Ekim ayının ilk haftasına kadar kayıt yaptırmalarını tavsiye ediyorum.” açıklamasında bulundu.
Son Güncelleme: 05.10.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81