Yazlık Pijama Takımları

Yazlık Pijama Takımları

18 Haziran 2017 Pazar 11:45
Yazlık Pijama Takımları

 

    Malum yaz geldi. Kışlık kıyafetler kaldırıldı, yazlıklar dolapta yerlerini aldılar. Dış giyimin yanı sıra yazlık iç giysiler ve da gardolapta oldukça önemli bir yere sahip. İşten, okuldan eve gelince üzerimize rahat bir şeyler giyip ayaklarımızı uzatıp keyif yapmayı hepimiz seviyoruz. Bu keyif için dış giysilerimizi olduğu gibi ev giysilerimizi de mevsimlere uygun seçmeye özen gösteriyoruz. Yazlık pijama takımları bunların başında gelenlerden.

             

   Birçok ünlü markanın her yaz farklı tasarımlarla satışa sunduğu renk renk, desen desen yazlık pijama takımları tanıtıldı, mağazalarda yerlerini aldılar. Gecelikler, taytlı pijama takımları, şortlu pijama takımları, kaprili pijama takımları gibi isteklere göre değişen modelleri rahatlıkla bulabiliyoruz. Yazlık pijama takımları artık o kadar şık tasarlanıyor ki dışarıda giymekte mümkün oluyor. İfil ifil diye adlandırdığımız daha bol ve rahat kumaşlardan üretilmiş olan yazlık pijama takımları dış giysisi olarak da çok rahat kullanılıyor.



Yazlık Pijama Takımı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

               


Yaz geldi bütün kıyafetlerle birlikte da ortaya çıktı. Veya yenilerini alacağız peki nelere dikkat etmeliyiz?

              

  Öncelikle vücut tipimize uygun bir model seçmeliyiz. Yazlık pijama takımları kullanım alanı itibariyle kendimizi içinde en rahat hissedeceğimiz giysimiz olmalıdır. Gündelik pijama takımlarında pamuklu olanlar birinci tercihimiz olmalıdır. Pamuklu ürünler teri emerek dışarı atmaya yardımcı olur ve cilt ıslak kalmaz. Bunun yanı sıra en çok kullanılan yazlık pijama takımları denince saten pijama takımları gelmektedir. En çok çeyizlerde tercih edilen saten pijama takımları özellikle kadınların dışarıda olduğu kadar evde de giyimine özenli olduğunu göstermektedir. Dantelli daha transparan pijama takımları ise kadınların tercihleri arasında oldukça fazla yer alıyor.

              

  Hamile pijamaları veya lohusa pijamaları ise beli lastikli anneyi ve bebeği sıkmayacak rahatlıkla olması açısından önemlidir. Doğumdan sonra da kullanılabileceği için annenin bebekle rahat hareket edebileceği ve kullanım kolaylığı sağlayacak bölmelere sahip olması da önemlidir.

              

  Ve kaliteden ödün vermeyin. Nasıl ki dış kıyafetiniz, ayakkabınız, çantanız için kalite önemliyse ev giysileriniz için de önemli olmalıdır. Her bütçeye uygun kaliteli markaların indirimleri sayesinde ulaşılabilir oldular. Sizlerde indirim zamanlarını takip ederek kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Son Güncelleme: 19.06.2017 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81