YAZIKLAR OLSUN

Alanya'daki bir ilköğretim okulunda görev yapan din kültürü öğretmeni 42 yaşındaki A.K, 16 yaşındaki S.Ö’ye istismar ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan A.K.’nin lise öğrencisi kıza sosyal medya üzerinden birçok tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

YAZIKLAR OLSUN

Alanya'daki bir ilköğretim okulunda görev yapan din kültürü öğretmeni 42 yaşındaki A.K, 16 yaşındaki S.Ö’ye istismar ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan A.K.’nin lise öğrencisi kıza sosyal medya üzerinden birçok tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

17 Kasım 2016 Perşembe 20:44
YAZIKLAR OLSUN
Alanya'da bir ilköğretim okullunda din kültürü öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcısı görevinde bulunan A.K., 16 yaşındaki S.Ö.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Olay, geçtiğimiz pazartesi günü Tosmur Mahallesi’nde bulunan bir ilköğretim okulunda yaşandı. İddiaya göre, S.Ö, Tosmur Mahallesi’nde bulunan okulda öğrenim gören kardeşini okula götürdü. Kardeşini okula getiren S.Ö., burada bulunan kantinde bir süre kalarak çay içti. Bu sırada yanına yaklaşan A.K, birlikte çay içme teklifinde bulundu.

SAÇINI OKŞAYIP SARILDI, ÖPTÜ
Müdür yardımcısı A.K.’nin odasına gitmelerinin ardından burada S.Ö.’nün saçını okşayarak sarılıp öptü. Bu olayın ardından sosyal medya üzerinden görüşmeye devam eden ikili, durumu genç kızın ailesinin öğrenmesiyle son buldu. Sosyal medya mesajlaşmaları ile polise giden aile şikayetçi oldu. Polis tarafından başlatılan soruşturma sonunda A.K, okulda gözaltına alındı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen A.K. savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLDEN MÜFETTİŞ TAYİN EDİLDİ
Olayla ilgili Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü de soruşturma başlattı. Olay ilgili açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdür Hüseyin Er, söz konusu öğretmen hakkında gerekli şikayetin hemen ardından soruşturma başlattıklarını belirtti. Er, “Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne konuyu bildirdik ve hemen müfettiş tayin edildi. Müfettişin raporu doğrultusunda gereği yapılacak. Konunun titizlikle takipçisiyiz” dedi.

                     
‘SEVGİLİM OLUR MUSUN?’
Kızın ailesi durumu öğrenince, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde öğretmen ile kız arasındaki görüşmeler, olayı kanıtlamak amacıyla sürdürüldü. Aile, bu görüşmeler sırasında öğretmenin itirafları üzerine şikayetçi oldu.  Mağdur kızın ailesinin gazetecilere ulaştırdığı Facebook mesajı fotoğraflarında, öğretmen A.K'nin kıza "Sevgilim olur musun?" yazdığı görülüyor. Çok sayıda Facebook mesaj fotoğrafında öğretmenin kızı gezmeye götürmek istediği, 16 yaşındaki kıza "2 yıl beklersen 18 yaşına girersin. Ben de eşimden boşanıp seninle evlenirim" yazması da dikkat çekiyor. Öğretmenin mesajlarda kıza okulda sarılıp, öptüğünü de itiraf ederek "Kıpır kıpır oldu içim" dediği görülüyor.
Son Güncelleme: 17.11.2016 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81