Yaylalara yoğun hizmet

Yaylalara yoğun hizmet

24 Temmuz 2017 Pazartesi 20:07
Yaylalara yoğun hizmet
Alanya Belediyesi, Alanya’dan 135 km. uzaklıkta Gündoğmuş ilçe hudutları içerisinde bulunan Söbüçimen (Eğrigöl) Yaylası civarında yeni bir şantiye kurdu. Alanya’nın 25 mahallesine ait yaylalara hizmet vermek için kurulan Eğrigöl Şantiyesi hizmete başladı.
 
 
Batı bölgesinin 25 mahallesine ait yaylalarda yolların bakım, onarım, yol açma ve genişletme, alt yapı ve asfalt çalışmaları ile yaylaların sosyal donatı alanlarında ve çevre düzeni ile ilgili plan ve proje uygulamaları için Güzelbağ Yaylası Eğrigöl’ün girişine kurulan şantiye faaliyetlerine başladı.
SARIMUT VE GÖKBEL’DEN SONRA YAYLALARA 3. ŞANTİYE
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden buyana kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek için daha önce Gökbel ve Sarımut’a şantiyeler kurdurmuştu. Başkan Yücel’in talimatıyla Batı bölgesinin yaylalarına da daha iyi hizmet götürebilmek için Eğrigöl’e de tam kapsamlı bir şantiye kuruldu. Böylece yaylalara daha iyi hizmet verilmesi için Alanya Belediyesi’nin kırsal bölgelerde 3. şantiyesi de faaliyete geçmiş oldu.
İLK ETAPTA 6 KİLOMETRE ASFALT
Şantiye ve bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Şantiyenin alt yapısı yapılarak, 2 adet konteynırdan oluşan şantiye binası, 1 adet Lastikli, 1 adet Eksvatör kepçe, 1 adet 22 tonluk Paletli Kepçe, 1 Greyder, 1 silindir, 1 adet Arazöz sulama aracı ile 2 adet kamyon ve yeteri kadar personel görevlendirilmiştir. İlk etapta bölgede bulunan 25 adet yaylalarımızın alt yapıları tamamlanarak 2017 yılı için Avsallar Yaylası’nda 2,5 km, Payallar Yaylası’nda 2,5 km, Güzelbağ Yaylasında 1 km asfalt olmak üzere toplam 6 kilometrelik asfalt yapım işi programa alındı.” dedi.
YAZ BOYUNCA HİZMET AKIŞI DEVAM EDECEK
Yaz mevsimi boyunca bölge yaylalarına hizmet akışının devam edeceğini belirten Başkan Yücel; “Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yüzlerce yıldır sürdürdükleri yayla kültürünü en iyi şekilde yaşamaları için elimizden gelen ne varsa yapacağız.” dedi.
 
Son Güncelleme: 24.07.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81