Yayla yollarına asfalta devam

Yayla yollarına asfalta devam

12 Temmuz 2017 Çarşamba 20:38
Yayla yollarına asfalta devam
Alanya Belediyesi yaz mevsimi ile beraber yaylalarda yoğun bir çalışma içerisine girdi. Çalışmalar kapsamında Kaplanhanı, Söğüt ve Kocaoğlanlı yolunda toplam 12 kilometrelik yol asfalt için hazırlanıyor.
Yayla yollarında yol genişletme ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kaplanhanı, Söğüt ve  Kocaoğlanlı – Şifalı Su Gödüre Yaylası arasında 12 kilometrelik yolu genişleterek asfalt için hazır hale getiriyor.
 “DOĞU MAHALLELERİNİN KULLANDIĞI ÖNEMLİ BİR YOL”
Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kaplanhanı–Söğüt Yaylası yolunun başta Demirtaş, Yeşilöz, Gümüşkavak ve Çamlıca Mahallesi olmak üzere pek çok mahallenin kullandığı önemli bir yol olduğunu belirtti. Başkan Yücel, “12 kilometrelik ana yolda öncelikli olarak genişletme ile beraber dere geçişlerine menfezler yapıldı. Çok geniş ve rahat bir yol oldu” dedi. 
Son Güncelleme: 12.07.2017 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81