Yat limanının mendireği tamamlandı

Yat limanının mendireği tamamlandı

01 Haziran 2017 Perşembe 20:31
Yat limanının mendireği tamamlandı
Gazipaşa’da yıllar önce yapımına başlanan ancak uzun bir süre atıl vaziyette bekleyen yat limanının tamamlanması için yapılması gereken koruma mendireği çalışmaları tamamlandı. 14 Aralık 2015 tarihinde başlayan Hacımusa Deresi Koruma Mendireğinin tamamlanmasıyla boşaltma işlemleri başladı. Mendirek çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Hacımusa Deresi Koruma Mendireği inşaatı çalışmalarının yüzde 95’inin tamamlandığını söyledi. Önümüzdeki 1 buçuk ay içerisinde mendirek çalışmalarının tamamen biteceğini söyleyen Başkan Çelik, ardından yat limanı inşaatının devamı ve işletmeye açılmasının sağlanacağını ifade etti. 
 Gazipaşa Yat Limanı’nın yüzde 45’inin bitmiş durumda olduğunu dile getiren Başkan Çelik, “Yat Limanı işletmecisi Aydoğan A.Ş. mendirek çalışmasının yapılması için bekliyordu. Mevcut firma yat limanı inşaatına ya kendisi devam edecek ya da başka bir yatırımcıya devredecek. En geç 1 buçuk ay içinde koruma mendireğimiz bitecek. Bittikten sonra da yat limanında 4-5 aylık bir işimiz var” dedi.
Yat limanının bitmesiyle Gazipaşa'nın havadan, karadan ve denizden ulaşımın yapıldığı nadide bir ilçe olacağının altını çizen Çelik, "Gazipaşa son dönemlerde en büyük yatırımların yapıldığı ilçelerimizden bir tanesidir. İlçemize muazzam bir yatırım yapılıyor. Çok kısa bir sürede içerisinde bu yatırımların meyvesini almaya başlayacağız" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 01.06.2017 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81