Yüz Estetiği Ameliyatı

Yüz Estetiği Ameliyatı

14 Ocak 2019 Pazartesi 17:19
Yüz Estetiği Ameliyatı

Ege Üniversitesi mezunu olan Op. Dr. Cem Karas, KBB alanlarında uzmanlık eğitimi almıştır. Uyku apnesinin ve horlamanın tedavisinde de eğitim alan doktorun diğer alanlarda da eğitim ve çalışmaları vardır. Şimdiye dek gerçekleştirdiği 25.000 ameliyattan hastaların hepsi de memnun ayrılmıştır. Yurt dışında da plastik cerrahi alanlarında eğitimler alan ve akademilerde üyelikleri bulunan doktor estetik ameliyatları ile de tanınmaktadır. Özellikle yüz estetiği tedavisi alanında başarılı çalışmaları bulunan doktorun bu ameliyatları yapmasındaki amaç hastaların doğuştan gelen ya da daha sonra meydana gelen travmalar nedeniyle yüzlerinde oluşan estetiksel bozuklukları iyileştirmektir. Hasta bu ameliyatların ardından daha genç bir görünüme kavuşmaktadır.

Yüz Dolgu Ameliyatları

Yüzde meydana gelen estetik bozukluklarının tedavilerinde genel olarak dudak dolguları gelmektedir. İzmir dudak dolgusu olarak internette arama yapıldığında ilk sırada yer alan Dr. Cem Karas’ın tedavilerinde kullandığı dolgular dünyada tanınmış markalar tarafından üretilen ve sağlık açısından hiçbir zararı bulunmayan dolgu malzemelerinden yapılmaktadır. Bu nedenle hastalar ameliyatlarının ardından hiçbir olumsuz durum ile karşılaşmamaktadırlar. Dolgu ameliyatlarında hastanın yüzünde oluşan veya doğuştan beri var olan boşluklar doldurulur ve hastanın yüzü daha dolgun görünür. Özellikle yaşlanma sonucu yüzde yer alan doğal maddelerin yok olmaya başlaması yüzde boşlukların oluşmasına ve kemiklerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Dr. Karas’ın yaptığı dolgu ameliyatları ile bu rahatsızlığa çözüm üretilmektedir. İzmir botoksolarak da bilinen doktorun tedavi merkezinde yüz dolgusunun yanında dudak dolgusu gibi tedaviler de yapılmaktadır.

Yüzde Gerçekleştirilen Tedaviler

Dr. Karas tarafından yapılan yüz estetiği ameliyatlarında yanak bölgesine dolgu yapılmasının haricinde dudak dolgusu, botoks, yüz sarkması gibi rahatsızlıklar da tedavi edilmektedir. Yaşlanma karşıtı olarak da bilinen botoks, yeni oluşmaya başlayan kırışıklıklara, derinleşen kırışıklıklara, göz çevresindeki kaz ayaklarına ile tedavisi ve estetiği gerçekleştirilmektedir.

Elmacık Kemikleri

Özellikle yanak bölgesinde ve elmacık kemiği bölümündeki göçükler için ise doktor tarafından Lipofiling adı verilen bir tedavi yöntemi uygulanmaktadır. Tedaviler hakkında daha çok bilgi edinebilmek için adresine başvurabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81