Yükseklere Ulaşmanızı Sağlar

Yükseklere Ulaşmanızı Sağlar

18 Mart 2019 Pazartesi 14:08
Yükseklere Ulaşmanızı Sağlar

Eskişehir ve çevresine ağır nakliyat işlemlerinde vinç kiralama hizmetleri sağlayan Canlojistik alanında deneyimli olup araç filosu ile sektöründe önde gelenler arasında yer alıyor.

Firmanın Hizmetleri

İş sektöründeki yenilik ve değişiklikler fazlalaştıkça araç ihtiyaçları da o oranda yenilenip ve değişkenliğe uğruyor. Manuel olan pek çok araç zaman içerisinde daha etkin verim ve zamandan tasarruf amacıyla otomatik oluyor. Canlojistik sektöründe yıllardan beri hizmet verirken bu yenilikleri de firmasına absorbe ediyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma, Mobil Vinç, Hiab Vinç, Oto Kurtarma, Forklift, İş Makinaları, Vinç Kiralama, Forklift Kiralama, Vinç, Eskişehir Oto Kurtarma amaçlı vinç kiralama işlerini saatli ve ya daha uzun süreli yapıyor.

Firma günümüz gökdelenlerinin kurulum, bakım ve temizlik aşamalarında rahatlık ve güvenlik açısından her türlü tedbiri alacak şekilde kamyon ya da tırlara monteli olarak hizmetleri ile inşaat, bakım onarım ve temizlik şirketlerinde destekleyici hizmeti sunuyor. Pratik, tehlikesiz ve iş güvenliği standartlarına uygun vinçler bu alanlarda ve daha başka alanlarda kolaylık sağlıyor.

Lojistik Desteği

Canlojistik hizmetleri yüksek binalara ulaşmak için günümüz olmazsa olmazları arasında yer alır. Vinç kiralama hizmetleri olarak bu işi yılların tecrübesi, hizmet kalitesi ve araç teknolojisi ile iş ortaklarına sunan firma başarılarını karşılıklı güven içerisinde sürdürüyor. Geleceğe güvenle ilerlemek ve sürekli olmak için kendini yenileyerek büyüyen firma hem Eskişehir hem de ülke ekonomisine destek oluyor.

İletişim İçin

Can lojistik Hizmetleri olarak Eskişehir'de hizmet veren firma internet adresi üzerinden de iletişim kanalı sağlıyor. 7/24 hizmetleri veren firmaya 0533 201 32 02 - 0 222 227 13 07 ve www.canlojistik.com iletişim araçlarından her hangi biri ile ulaşmak mümkün.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81