Vinil Baskı

Vinil Baskı

22 Haziran 2018 Cuma 22:26
Vinil Baskı

reklam için kumaş ya da bez üzerine yazılan yazılardır. Bu baskı türü oldukça kaliteli ve dijital baskı tarzı ile yapılır. 4 tarafı delikli olan bu baskı türü kolayca asılabilen bir yapıya sahiptir. Genişliği ve büyüklüğünü tamamen sizin belirlediğiniz reklam afişi yada mekan tanıtımı için kullanılabilir.

Vinil Baskı Özellikleri

Vinil baskı birinci sınıf branda üzerine dijital baskı ile hazırlanır. Hava şartlarına oldukça uygun yapı sayesinde dayanıklı ve uzun süreler kullanabileceğiniz bir üründür. Direk kullanıma hazır paketler halinde size gelen bir üründür.

Vinil Baskı Fiyatları

Vinil baskı fiyatları boyutlarına ve ürünlerin kalitesine göre değişiklik gösterebilmektedir. Kendi tasarımlarınızı baskı yaptırabileceğiniz bir ürün olduğu için adresinde kendi tasarımlarınızı hayata dönüştürebilirsiniz. Bu adres üzerinde onayınız olmayan hiçbir ürün tasarıma girmez. Önce onayınız alındıktan sonra baskıya girer ve baskıdan sonra en fazla 3 iş günü içerisinde adresinize ulaşmış olur. Bu adreste ihtiyacınız olan tüm vinil baskı çeşitlerine ulaşabilir ve kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81