Vinç Kiralama Hizmeti

Vinç Kiralama Hizmeti

08 Ekim 2018 Pazartesi 14:09
Vinç Kiralama Hizmeti

Farklı tonajlara sahip vinçlerimizi mobilyacılar, marketler, inşaatlar ve fabrikalar, gibi yük taşıyan iş yerlerine kiraya veriyoruz. Aylık, haftalık hatta ihtiyaca göre günlük olarak kiralama imkanı sunuyoruz. Sağlam, dayanıklı, kaliteli ve gürültüsüz çalışan vinçlerimizle hizmet veriyoruz. İsteğe göre dizayn ve programlama yapabildiğimiz vinçler, işlerinizi aksatmadan ve sorunsuzca tamamlayabilmenizi sağlıyoruz.

Vinçlerimizde özel olarak üretilmiş olan motor ve redüktör gurupları mevcuttur. Bu sayede yumuşak kalkış, iniş ve duruş sağlarken, darbesiz ve gürültüsüz çalışma ile uzun ömürlü kullanım sağlamaktadır.

Ürünlerimizde kanca hareketi minimum, kanca ölçüleri minimum, yaklaşma mesafeleri minimum, yük salınımı minimum, aşınma ve yıpranma payı minimum olarak sağlanmıştır.

Tek Kirişli Gezer Köprülü Vinç

Özel olarak programlanmış kiralama hizmetimizle ekonomik ve güvenilir taşıma, istifleme imkanı sunuyoruz. Alçak tavanlı alanlarda veya açık tesislerde rahatlıkla kullanım sağlamaktadır.

Montaj, alan üzerine yapılan basınç daha azdır. İsteğe göre dizayn ettiğimiz modellerde alttan askılı monoray ile çatı makasına bağlanabilen vinç ile daha çok kaldırma yüksekliği elde ediyoruz.

Tek kirişli gezer köprülü vinçler, kiriş boyunca hareket edebiliyor. Üzerindeki push butonları ile kontrol edilebileceği gibi, uzaktan kumanda ile de rahatlıkla kontrol etme imkanı sunuyor.

Sabit Askılı vinç

Son teknoloji kullanılarak tasarım ve dizaynı yapılmış olan kiralama hizmetimizle tüm hatalara karşı korunaklı araçları hizmetinize sunuyoruz. Sürekli çalışması durumunda motorun sıcaklığını kendi kendine düşürme özelliğine sahiptir. Taşıma, indirme, kaldırma sıralarında oluşabilecek sorunlarda otomatik güç kapatma sistemi mevcuttur.

İstenildiği zaman zincir uzunluğu özel olarak seçilebilen ile güvenli hizmet sunuyoruz. Tavana tek kirişli bir demir ile bağlantısı yapılan vinç, aşağı ve yukarı taşıma fonksiyonlarına sahip olarak çalışmaktadır.

Yük asansörü olarak bütün teknik özellikleri bulunduran sabit askılı vinç ile ihtiyacınız doğrultusunda en iyi kalitede işlerinizi zamandan tasarruf ederek tamamlama imkanı bulabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81